В Ленинградската АЕЦ в Русия вече е възможна виртуална разходка

...
В Ленинградската АЕЦ в Русия вече е възможна виртуална разходка
Коментари Харесай

В Ленинградската АЕЦ вече е възможна виртуална разходка

В Ленинградската АЕЦ в Русия към този момент е допустима виртуална разходка в енергоблок с реактор РБМК. От компютър или телефон може да посетите реакторната и турбинна зала, да разберете какво съоръжение се намира там и защо е предопределено. Може да видите блочния щит, откъдето се ръководят реактора, турбогенераторите, системите за сигурност и главното съоръжение на енергоблока. Имате опция да надникнете и там, където се раждат изотопите, употребявани в медицината и разнообразни промишлености.

3D екскурзията е отлична опция да видите актуален реактор РБМК, който през последните 35 години е минал голям брой сложни ограничения за рационализация, с цел да дава отговор на всички модерни международни условия за сигурност.

„ Интересът към атомната промишленост е доста огромен. Годишно в централата идват над 4000 души. С потребление на актуалните технологии, сме подготвени да разкажем и да покажем по какъв начин работи атомната централа на всеки искащ “, съобщи ръководителят ръководство информация на Ленинградската АЕЦ Андрей Алберти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР