В леговището на БФС в квартал Бояна вече са доста

...
В леговището на БФС в квартал Бояна вече са доста
Коментари Харесай

Какво става в „Бояна“? Комунистическо чедо викна спешно поп за шефа си Боби Михайлов

В леговището на БФС в квартал Бояна към този момент са много обезпокоени от последните събития и се чудят по какъв начин да задържат властта. Пишлемето-директор на централата Христо Запрянов извикал незабавно поп, който е посетил постройката на БФС и е отслужил молитва „ срещу уроки “.
Всички чиновници на футболната централа са били задължени от Запрянов, наследник на някогашния комунистически публицист и червен милионер със същата фамилия, да участват, а свещеникът е поръсил клетниците със здравец и светена вода.
Не е ясно каква е тъкмо повода за това деяние от страна на пишман-ръководството на футболната централа, само че това идва единствено ден, откакто от „ Бояна “ оповестиха, че европейската подготовка с Унгария се мести от София в Пловдив. И без наличието на почитатели, които готвеха разрушителен митинг против Борислав Михайлов и пионките му като Запрянов и Гонзо.
Иначе в християнството под „ уроки “ се схваща общо неразположение, породено от външно влияние на завистливи, злостни и злонамерени хора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР