В курорта Пампорово Националния празник - 3 март ще бъде

...
В курорта Пампорово Националния празник - 3 март ще бъде
Коментари Харесай

Масово ски и сноуборд спускане с трибагреници, народни носии и гайди в Пампорово

В курорта Пампорово Националния празник - 3 март ще бъде маркиран с всеобщо ски и сноуборд втурване с трибагреници, национални носии и родопски гайди.

За втора поредна година в сърцето на Родопите скиори и сноубордисти, облечени в национални носии ще се спуснат дружно от връх Снежанка по случай 140-годишнина от Освобождението на България. В шественото втурване могат да се включат всички искащи от всякаква възраст. Нов детайл в тазгодишната стратегия е състезанието за най-красива носия, сподели Антония Каменичка , уредник на събитието:

„ Ще осигурим фотограф, който да снима всички искащи да вземат участие в състезанието и фотографията, която събере най-вече лайкове, ще получи дарове. За повече детайлности всеки може да ревизира във фейсбук. Друго забавно нещо от тазгодишната стратегия е, че ще създадем видеоклип, хубаво снимане с дрон, на цялото събитие. На 22 септември, когато също е кръгла годишнина - 110 години от оповестяването на Независимостта на България, ще затворим в една капсула на времето този клип, дружно и с послания на хората към идните генерации, и ще ги заровим на връх Шипка. “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР