В крайна сметка строителите могат и да строят. Това заяви

...
В крайна сметка строителите могат и да строят. Това заяви
Коментари Харесай

КСБ доволни, че COVID-19 не затвори строителството

В последна сметка строителите могат и да строят. Това съобщи ръководителят на Управителния съвет на Камарата на строителите в България (КСБ) инж. Илиян Терзиев на осмата фотоизложба " Виж София - дружно строим за хората ", отдадена на достиженията на строителните компании.

За осми следващ път вършим тази прелестна галерия със съдействия на Столичната община и КСБ. В последно време организираме изложбата в изискванията на ковид, само че в последна сметка строителството не спря, посочи инж. Терзиев, който благодари на столичния кмет Йорданка Фандъкова, че не са спрели труда на строителите в интерес на обществото.

Той се надява бъдещото младо потомство да се влее в строя в региона на строителството. Инж. Терзиев предложения всички поданици и посетители на столицата да видят какво вършат строителите. Тук сме избрали най-хубавото и хубавото, което сме създали в последната една година, сподели още инж. Терзиев.
 КСБ: Моделът в строителния бранш е сгрешен
КСБ: Моделът в строителния бранш е сгрешен

Искат нов закон и решаването на съществени проблеми

Кметът на София Йорданка Фандъкова не наличие на фотоизложбата поради. Като неин заместител се яви Ангел Джоргов, който посочи, че тя е добре и работи от у дома. " От сутринта ми е сложила 10 задания, добре е, работи от у дома ", сподели зам.-кметът на Столичната община по транспортни въпроси.

" Хубаво е човек да види, че в София се случват хубави неща в строителството , само че сами може да се убедите от фотоизложбата, че от 100% български компании, е издигнато в София и към София. Добре е да демонстрираме и хубавото ", сподели още Ангел Джоргов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР