В края на юли е планирано следващото мероприятие Samsung Galaxy

...
В края на юли е планирано следващото мероприятие Samsung Galaxy
Коментари Харесай

Публикувани са прес-рендерите на Samsung Galaxy Z Fold 5 — ще се сгъва почти без празнина

В края на юли е планувано идващото мероприятие Samsung Galaxy Unpacked, където се чака формалният анонс на петото потомство сгъваеми смарт телефони. Към момента може да се каже нещо и за модела Samsung Galaxy Z Fold 5 – рендери на устройството бяха оповестени от ресурса MySmartPrice. Благодарение на актуализирания дизайн на пантите, смарт телефонът ще може да се сгъне съвсем без празнота.

Според непотвърдени данни, дизайнът от вида “водна капка “ ще помогне в битката с появяването на бръчки върху гъвкавия екран, когато е разгънат, а самият смарт телефон ще може да се сгъва съвсем без празнота, като в същото време резервира същия ресурс от издръжливост, както при своя предходник. Като цяло, съдейки по изображенията, устройството от новото потомство се разграничава малко от миналогодишния Galaxy Z Fold 4, само че може да се означи, че LED-светкавицата е мигрирала от блока на камерата към главното пространство на задния панел.

Дадени са и хипотетичните спецификации на Samsung Galaxy Z Fold 5. Размерите и разграничителните качества на екрана съвсем не са се трансформирали през последните няколко години: външен 6,2-инчов Full HD+ и вътрешен 7,6-инчов QHD+. Използваният процесор е Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 като във семейството Galaxy S23, ще се употребява и 4400 mAh батерия с бързо кабелно (45 W) и безжично (25 W) зареждане. Камерният блок включва главен (50 MP), ултраширокоъгълен (12 MP) и телефото-обектив (10 MP). Предните камери (12 MP) са налични на външния и вътрешния екран.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР