В края на всяка година съвсем нормално идва време не

...
В края на всяка година съвсем нормално идва време не
Коментари Харесай

Планирай 2019 според зодията си

В края на всяка година напълно обикновено идва време освен за забава, дарове и срещи с обичани хора, само че и време за равносметка и сформиране на описи с неща, които желаеме да изпълним през новата година. Може би желаете най-накрая да започнете да ходите на фитнес постоянно? Или пък да се запишете на курс, да промените работата си, да предприемете по-смела крачка в любовта?

Времето сред края на остарялата година и началото на новата е изпълнено точно с такива мисли и съществени новогодишни обещания. Те постоянно избледняват доста бързо с отлитането на януари, само че в случай че се вслушате в това, което са ви предначертали звездите, може и да съумеете да извършите най-важната си цел за 2019 година.
 г ThinkStock/Getty Images

Ето по какъв начин да планирате 2019 съгласно зодията си:
Овен

2019 би трябвало да бъде годината, в която ще се научиш да виждаш сивия цвят в живота. До този миг всичко за теб беше черно и бяло и нямаше приблизително състояние. Но е време да се научиш, че не всичко е единствено положително или единствено неприятно, а златната среда в действителност съществува.

Телец
 
За Телеца 2019 ще бъде годината на отдаването. Ти обичаш да започваш нови завършения , само че ти е мъчно да задържиш вниманието си върху едно нещо за по-дълго време. Тази година се пробвай да се отдадеш изцяло на някой аспект от живота си по желание и ще се почувстваш доста по-добре.-->
 странствуване ThinkStock/Getty Images
Близнаци

2019 би трябвало да бъде годината на себепознанието. За начало би трябвало да се научиш да избираш деликатно борбите си. Така ще ти остава повече време за значимите неща и за хората, които си костват.

Рак

През 2019-та най-накрая би трябвало да се забавляваш . Работил си крепко през миналата година и е време да му отпуснеш края и да се впуснеш в завършения през новата година. Офисът ти няма да изгори до основи, в случай че един петък си тръгнеш по-рано от работа.
 развлечение ThinkStock/Getty Images
Лъв

През 2019 година би трябвало да излезеш от зоната си на комфорт. Всички знаем, че Лъвът обича комфорта, само че е време да разгледаш света отвън стените на съществуването си - ще откриеш прелестни неща.

Дева

2019 година е време за битка. Ще откриеш своята задача в живота и ще поведеш значими борби, с цел да постигнеш задачите си. Това е годината, в която не трябва да се отказваш и би трябвало да докажеш какъв брой си мощен.

Везни

През 2019-та би трябвало да изградиш здрава връзка със себе си. Обожаваш непознатата компания, само че е време да се научиш да цениш личните си качества и да не се страхуваш да останеш самичък .
 самотност ThinkStock/Getty Images
Скорпион

2019-та би трябвало да е годината, в която не се взимаш толкоз насериозно. Ти обичаш сериозния звук, само че не е нужно да потискаш всяка своя страст, с цел да изглеждаш по избран метод. Бъди по-освободен и ще се почувстваш доста по-щастлив.

Стрелец

 2019 е годината, в която ще се отвориш прочувствено и интелектуално. Често се скриваш под черупката си от всичко, което те плаши и криеш възприятията си. Сега е време да се разкриеш малко повече на хората.
 обич ThinkStock/Getty Images
Козирог

През новата година би трябвало да се стараеш да слушаш повече и да приказваш по-малко. Обичаш да си център на вниманието и си доста буйна персона, само че се постарай да си малко по-дипломатичен.

Водолей

Това е годината, в която ще се грижиш за себе си. Не можеш да окажеш помощ на всички и не е твоя работа да го правиш. А и по какъв начин очакваш да държиш някой над водата, когато самият ти се давиш. Намери време да поглезиш първо себе си.
 отмора ThinkStock/Getty Images
Риби

През 2019-та година би трябвало да се научиш да не се интересуваш толкоз от непознатото мнение . Не е значимо непрекъснато да получаваш утвърждение за това, което правиш и не трябва да се страхуваш, че ще направиш неправилна стъпка. Бъди самоуверен!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР