В края на учебната година ЕНЕРГО-ПРО провежда информационна кампания за

...
В края на учебната година ЕНЕРГО-ПРО провежда информационна кампания за
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО проведе информационна кампания в училища за кариерно развитие в сферата на Енергетиката

В края на образователната година ЕНЕРГО-ПРО организира осведомителна акция за бъдещо професионално развиване в енергийния бранш. Целта е запознаване на възпитаници с методите за кандидатстване в професионалните гимназии и опциите при избор на специалност след дипломиране.

През миналата седмица експерти Човешки запаси в ЕНЕРГО-ПРО, взаимно с учители от Професионалната гимназия по електротехника и електроника " М. В. Ломоносов “, посетиха съществени учебни заведения в град Горна Оряховица. Компанията поддържа дългогодишни връзки на съдействие с Професионалната гимназия в града и годишно разчита на подготвени фрагменти за попълване на открити свободни позиции в Електроразпределение Север.

Под формата на въвеждащ брифинг и презентации експертите срещнаха седмокласниците с дисциплините и естеството на проучвания в гимназията материал и дадоха образци за сполучлива реализация след завършването й.

Сред специалностите, които гимназията в Горна Оряховица предлага, „ Електрообзавеждане на производството “ и „ Електроенергетика “ дават отговор най-точно на условията за работа в електроразпределителното сдружение. Завършването им дава действителна опция както за професионално образование в границите на стаж в компанията, по този начин и за професионална реализация на непрекъсната позиция в Електроразпределение Север.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР