В края на ноември миналата година, след близо двегодишна връзка,

...
В края на ноември миналата година, след близо двегодишна връзка,
Коментари Харесай

Готова ли е Оливия Уайлд за нова връзка

В края на ноември предходната година, след близо двегодишна връзка, Оливия Уайлд и Хари Стайлс се разделят. Връзката им стартира при започване на 2021 година, до момента в който тя снима кино лентата " Не се тревожи, скъпа ", на който е режисьор, а той е един от основните артисти.
 Оливия Уайлд, Супербоул, Риана и какво разяснява актрисата и режисьор за ASAP Rocky
Завижда ли Оливия Уайлд на Риана

За половинката й

Преди да стартира да се среща с музиканта обаче актрисата и режисьор е сгодена за Джейсън Съдейкис. Те имат дългогодишна връзка, която вземат решение да прекратят през ноември 2020 година, макар че имат две деца - сина им Отис е на 8 година, а щерка им Дейзи - на 6 година

Според някои източници Оливия Уайлд взема решение да анулира годежа си откакто към този момент е поопознала Хари Стайлс. Според други обаче, музикантът няма нещо общо с раздялата на актрисата и Джейсън Съдейкис.

В началото на 2021 година, откакто са видяни дружно само че женитба, връзката на Хари Стайлс и Оливия Уайлд е публично доказана. През април пък влюбените прекарват време в Лондон, където актрисата очевидно е посетила музиканта.

" Те се пробват да бъдат допустимо най-сдържани и да вървят тук-там, които не са доста пренаселени ", издава тогава източник. Докато е дружно двойката фактически не дава доста изявленията и не позволява медиите в персоналното си пространство.

Това, което знаем за връзката им обаче, е, че и двамата са били доста влюбени в един различен. Като доста сходни " приказки " като тяхната обаче, и тази има своя край. Оливия Уайлд обаче очевидно е към този момент е преодоляла раздялата и е подготвена да сложи началото на нова глава в живота си. Източник издава пред Us Weekly, че актрисата е отново отворена към срещи с мъже.
 Оливия Уайлд, Джейсън Съдейкис и нови общи фотография на някогашната двойка
Има ли нов (стар) мъж в живота на Оливия Уайлд

Какво се случва след раздялата с Хари Стайлс

Два месеца откакто разбрахме, че тя към момента е смутена след раздялата, се очакваше, че ще пристигна миг, в който да изиска да продължи напред. Кой ще е идващият мъж, който ще завоюва сърцето ѝ, остава времето да покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР