В края на ноември един от най-емблематичните участници на Игри

...
В края на ноември един от най-емблематичните участници на Игри
Коментари Харесай

Така празнуват шампионите! Нетрадиционният рожден ден на Симеон от "Игри на волята"

В края на ноември един от най-емблематичните участници на " Игри на волята " за този сезон, а сме уверени и завигаи, чества своя рожден ден. Става въпрос за Симеон, който като всеки мощен състезател и темперамент, е възприеман по много спорен метод от публиката. 

Но по какъв начин честват първенци в живота и в спорта като него? Ами доста просто -  на тепиха! Това излиза наяве от сторитата му, като се вижда, че съотборниците му са го нашляпали хубавичко и то напълно съществено, само че очевидно такава е традицията в неговия клуб. 

Виж още: Скандална, секси и провокативна: Анна-Мария Чернева сподели какво умее най-добре 

Иначе самият Симеон, става известно, има много другари измежду риалити звездите, които му честитиха онлайн. А измежду имената имаше и изненади, като това да вземем за пример:

Оказва се, че Симеон и Дани от втория сезон на " Един за различен " са другари. Сред околните на бореца е и артистът Димитър Банчев, един от първите отпаднали от втория сезон на " Игри на волята ". Честитка Симеон получава и от Вайс, с който обаче знаем, че са положителни другари. 

Виж още: Десита, каквато не я познаваме! Певицата за любовта в живота си, книгите и най-скъпото нещо на света 

" Благодаря на всички! Опитах да отговоря на колкото може повече от вас! Но няма по какъв начин на всички стотици хора! Благодаря ви, направихте деня ми още по-хубав ", написа той на стори, като текста бе преведен още на британски, немски и сръбски. 

Изображение: https://www.instagram.com/simeon_stankovich/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР