В края на миналата година Samsung представи безрамковия смартфон от

...
В края на миналата година Samsung представи безрамковия смартфон от
Коментари Харесай

Стартираха предварителните продажби на безупречния Galaxy A8

В края на предходната година Samsung показа безрамковия смарт телефон от междинен клас Galaxy A8 (2018) с цена $560. Днес на територията на Южна Корея започнаха продажбите на новото мобилно устройство.
Жителите на Южна Корея към този момент могат да оформят предварителна поръчка за закупуването на Galaxy A8 (2018) , а доставките на смарт телефона стартират в края на тази седмица – на 5 януари. Производителят акцентира, че новият Galaxy A8 (2018) се радва на доста огромна известност, тъй като няма съперник в този клас.



Цената на Galaxy A8 (2018) за световния пазар наподобява висока, само че това е единственият смарт телефон, съчетаващ висока продуктивност и поддръжката на всички модерни технологии. Главната специфичност на устройството е безрамковият Super AMOLED екран, заемащ съвсем цялата повърхност на предния панел. Освен това, Galaxy A8 (2018) поддържа Gear VR и има отбрана от прахуляк и вода от клас IP68. Телефонът се базира на системата-върху-чипа Exynos 7885 осем процесорни ядра и графичния ускорител Mali-G71.



Samsung Galaxy A8 (2018) разполага и с NFC и MST модули, нужни за работата на разплащателната система Samsung Pay. Новият смарт телефон в действителност предлага съвсем всички модерни технологии и безжични стандарти при една търпима цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР