В края на миналата година Сами Хосни и жена му

...
В края на миналата година Сами Хосни и жена му
Коментари Харесай

Сами Хосни и Мила Савова станаха родители за ВТОРИ път

В края на предходната година Сами Хосни и жена му Мила оповестиха огромна вест - че се готвят да стават родители за повторно, този път на момиченце.

Сами, който взе участие във " Фермата " и Мила, чиято известност пристигна и от присъединяване в " Сървайвър ", споделят постоянно по какъв начин протича всекидневието и като цяло живота им. А това, което сподели русокоската преди броени часове, провокира бурни реакции на неспокойствие.

Мила разгласява любопитен колаж от две фотоси, на които е в една и съща поза - бременна и с надолу главата. А под тях прецизира следното: 1 ден преди да родя и на двете фотоси. Снимка 1 - 30.10.2022 и Снимка 2 - 16.03.2024. От което излиза наяве и, че огромния ден е настъпил.

Щастливият баща присъстваше по време на първото раждане на Мила, а дали и в този момент ще се престраши, ще стане ясно напълно скоро, защото двойката постоянно споделя всичко в обществените мрежи с почитателите си.

При първото си раждане през 2022-ра обаче, Мила показа, че е било мъчно на моменти, само че най-после чувството е за извънредно благополучие.

Сами и Мила са двойка от години, само че още нямат женитба. Вероятно си я показват дружно с децата си, а дали е по този начин, ще изчакаме и ще забележим.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР