В края на миналата година Джулиана Гани и Илиян Найденов

...
В края на миналата година Джулиана Гани и Илиян Найденов
Коментари Харесай

Джулиана Гани пак избухна срещу Илиян: Плеймейтката му се закани

В края на предходната година Джулиана Гани и Илиян Найденов спретнаха ужасно шоу за всички свои почитатели в обществените мрежи. Бившите съпрузи разкриха пред цяла България за лъжите между тях. След бракоразвод и време от половин година връзките им са все по този начин обтегнати и сигурно не желаят и да чуват един за различен.

Виж още: Хейтъри нападнаха Никол Бутева за правописа в обществените мрежи

Колкото и да се опитваш да се бори против предишното, то постоянно те доближава. Точно това се случва и при дребната Джулка, която по всевъзможни способи желае да избяга от всичко, което е обвързвано с фитнес инструктора. Новата обич Теодор Гецов сигурно ѝ оказва помощ за това, само че когато си медийна персона, постоянно ще се откри нещо, което да те върне в действителността.

Виж още: Корекциите нямат край! Азис се подложи на поредна процедура за смяна на лицето му

Русата плеймейтка заяви на аудиторията си в персоналния си Instagram профил, че Илиян продължава да хвърля тиня по нея, тъй като съжалява, че не може да я има в никакъв случай повече! Самата тя показа, че се самообвинява, че го е направила прочут, само че по този начин прави една наивна и добра жена. Войната сред тях към този момент минава всевъзможни граници, не мислите ли?

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР