В края на годината Тина Търнър ще отпразнува своя 77-ми

...
В края на годината Тина Търнър ще отпразнува своя 77-ми
Коментари Харесай

Научих се да бъда щастлива, независимо дали в живота ми има мъж ♫ Тина ТЪРНЪР

В края на годината Тина Търнър ще отпразнува своя 77-ми рожден ден. Но имат ли музикалните тайфуни възраст? Не, несъмнено. Те минават с гневна скорост, в никакъв случай не се заседяват и оставят разчувствани талази от фенове. Животът на Тина е низ от стремителни възходи на сцената, проваляне в тъмните дълбини на фамилния тормоз и ослепителен урок по оцеляване и битка. Яростна, неуморна, женска борба – в името на щастието, музиката, майчинството. През 1985 година, на блестящо празненство на музикалния лейбъл EMI в  Лондон, Тина среща мъжът, с който ще открие своето дългочакано благополучие. Немският музикален продуцент Ервин Бах е със 17 години по-млад от носителката на 8 награди „ Грами ”, а това е обич от пръв взор, която продължава и до през днешния ден. Ервин изрично отхвърля да разяснява персоналния си живот пред медиите, а Тина е къса и сбита. „ Какво харесвате най-вече в Ервин? ” – „ Него самият! ”. „ А тайната на вашата обич ” – „ Ние сме едно. ” Така дава отговор Тина. След 27 години дружно, през юли 2013-та, двамата се вричат един на различен на две церемонии – световна и будистка, която се състои в имението на Тина и Ервин на брега на езерото в Цюрих.

За любовта, възрастта и чувството за младост, искрено с Тина Търнър.

♪  Щастието – това е положение на душата и съзнателен избор. Ние имаме право да бъдем щастливи и сами избираме дали желаеме да сме такива или не.

♪  Ако се грижите за себе си, без значение на какъв брой години сте – 40, 60 или 70, вие постоянно ще изглеждате и ще се чувствате добре. В наши дни можем да си позволим да изглеждаме на толкоз години, на колкото желаем.

♪  Вървете в крайник с времето, купувайте си неща, които ви подхождат, позволете си да се чувствате млади.

♪  Никога няма да се отдам на старостта – до момента в който не остарея.

   

♪  Научих се да бъда щастлива, без значение дали в живота ми има мъж.

♪  На 70 години пребивавам по-добре, в сравнение с когато бях на 30. Вече няма какво да потвърждавам, а за триумфите си мога да благодаря само на себе си.

♪  Разбира се, че одъртявам – неизбежно е. Но белким това е проблем? Няма значение  колко са свещичките на тортата, по-важно е да имаш сили да ги духнеш.

♪  Трябва по-често да се усмихваме и още по-често да се срещаме с другари.

   

♪  Не  се опасявам от старостта. На 50 се усещах като на 30, на 70 чувствам себе си като 50-годишна жена.

♪  Поддържайте фигурата си. Ако изглеждате добре, самочувствието ви също ще е на равнище, а това може да е единствено от изгода. Аз в никакъв случай не се трежова за възрастта си.

♪  Да, признавам, че съм доста суетна. Когато погледна в огледалото, желая да видя красиво лице.

   

Снимки: tinaturnerblog.com, huffingtonpost.com, abcnews.go.com, vogue.it, fanart.tv

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР