В края на годината eMAG споделя традиционната си класация с

...
В края на годината eMAG споделя традиционната си класация с
Коментари Харесай

От „принцът” до „плюшена мотика” - най-забавните търсения в eMAG през 2023

В края на годината eMAG споделя обичайна си ранглиста с най-необичайните, занимателни и изненадващи търсения от консуматори на платформата за електронна търговия. Повод да се усмихнем, а и да забележим какъв брой доста към този момент сме привикнали да намираме онлайн съвсем всичко, което ни е нужно – даже „ принцът ”, „ същинско бебе ” и „ гумени кревати за крави ”.

През 2023 година известни марки смарт телефони са били измежду най-търсените артикули в eMAG дружно с безжични слушалки, смарт часовници и продукти за здраве и хигиена като кинезио лента и електрическа четка за зъби. Комфортът вкъщи също е приоритет за потребителите и доста от тях са търсели да закупят полилей (или „ полулеи ” и „ пулюлей ”), смесители, прахосмукачки и мобилни климатици. На платформата се оферират милиони артикули, в най-разнообразни категории, заради което евентуално има клиенти, поискали да си осигурят „ плюшена мотика ”, „ огърлица за гаджи ” и даже „ робот който да ми написа домашните ”.  

Когато не са успявали да се сетят за точното име на продукта, клиентите са давали насоки като „ за варене на млеко ”, „ бягаща машина ”, „ машина за пилети ” или напряко „ неща за кола ”. Понякога търсенията са озадачаващи – „ домашни мелчета ”, „ машинка за плетушки ”, „ брабантия ”, – а различен път оптимално съответни – „ дребен калкулатор който е 5 см дребен ”, „ полица да баня железна над казанчето за вода ”. От компанията прецизират особено, че при селектирането на занимателните търсения е непокътнато истинското изписване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР