В края на годината е време за равносметка. Всички водещи

...
В края на годината е време за равносметка. Всички водещи
Коментари Харесай

Най-вдъхновяващите снимки на 2021 г.

В края на годината е време за равносметка. Всички водещи издания по света вършат преглед на събитията и ранглиста с най-ярките фотоси от миналите месеци.

Снимката е на Лука Локатели за TIME от март демонстрира последния стадий от производството на имунизацията COVID-19: техниците в комплекса на BioNTech в Марбург филтрират имунизацията, преди да я изпомпат в насипни опаковки, подготвени за изпращане към оборудване за пълнене и етикетиране в друга част на Германия.

На гръцкия остров Евия горските пожари, породени от най-тежката суша в страната от три десетилетия насам, доближават дома на 81-годишната Рицопи Панайота на 8 август. Снимката е на Константинос Цакалидис - Блумберг/Getty Images.

Линой Ашрам от Израел в деяние по време на финала на самостоятелното съревнование с топка на Европейското състезание по художествена гимнастика във Варна, България, 12 юни. Източник: REUTERS/Спасияна Сергиева.

10-годишната Фиамета посещава онлайн уроците си, заобиколена от стадото кози на татко си, който е пастир в планината, до момента в който учебните заведения са затворени поради рестриктивните мерки, свързани с ковид. Действието се развива в Калдес, Северна Италия, на 20 март. Кадърът е изработен от Мартина Валентини - пресслужба на Вал ди Соле/ Handout via REUTERS.

Снимки от описа на Радиана Божикова за теснолинейката с Джоди стигнаха до NEW YORK TIMES.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР