В кръг на Стефан Командарев тръгва по кината от 8

...
В кръг на Стефан Командарев тръгва по кината от 8
Коментари Харесай

Премиера на новия български филм В кръг

" В кръг " на Стефан Командарев потегля по кината от 8 ноември. Зрителите ще видят кино лентата откакто към този момент завоюва няколко влиятелни награди, в това число и отличие от фестивала в Сараево. Сред феновете на галапремиерата довечера беше и президентът Румен Радев.

Посоката на полицейския патрул съответствува с посоката на обществото. " В кръг " обикалят три двойки униформени из нощна София. И до момента в който се грижат за реда, виждат по какъв начин в човешките ориси се преплитат предишното, сегашното и желанието за независимост.
Румен Радев, президент на Република България: Българското кино е отражение на нашето общество, само че то задава посоката. Задава морални устои и повдига проблеми. Най-важното е, че слага настоящи въпроси и аз се веселя, че има от ден на ден стойностни български филми. Стефан Командарев, режисьор: На прожекциите хората се смеят на доста места. Има моменти на горест. Страхотни реакции след кино лентата, а сякаш най-силни бяха през вчерашния ден пред над 350 служителя на реда.
Семеен скандал е измежду класическите случаи, с които служителите на реда във кино лентата би трябвало да се оправят.
Герасим Георгиев - Геро, артист: Надеждата е в нас. Само в нас и оттук насетне мисля, че не всичко е в нашите ръце - да не се въртим " в кръг ", а да изберем вярната посока.
Посоката е идната прожекция на следващия ден вечер, в Дома на киното, а от петък " В кръг " е на огромен екран в цялата страна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР