В Костинброд излязоха на протест пред общината срещу кмета Трайко

...
В Костинброд излязоха на протест пред общината срещу кмета Трайко
Коментари Харесай

Костинброд на нож срещу кмета след трагедията с моториста

В Костинброд излязоха на митинг пред общината против кмета Трайко Младенов. Както е известно, мотористът Игнат почина след конфликт с кметската кола, когато тя направи неразрешен завой, а след това прокуратурата повдигна обвиняване на Младенов. Последният бе разпитан и пуснат на независимост против парична гаранция от 5000 лв..
„ Искаме да разберем за какво кметът споделя разнообразни версии и не споделя истината. Когато го попитахме, за какво е преместил колата, за какво е направил това, всичките му версии са разнообразни. Първо сподели, че колата е преместена, с цел да не пречи на придвижването, след това сподели, че се намира в това състояние от удара.” Това сподели пред Нова телевизия бащата на починалия Игнат.

Запитан правилно ли е, че Игнат е карал мотора си със скорост над 150 км в час, татко му отговори: „ Скоростта не мога да я разясня, защото не съм бил там. Според специалисти ударът е вертикален и няма по какъв начин при изпреварване Игнат да е бил в неговата лента, това са версии на кмета.”

„ Няма да търсим кмета, желаеме да излезе и да каже за какво лъже.”, добави различен протестиращ мъж.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР