В конкретния случай моето мнение е, че под натиска и

...
В конкретния случай моето мнение е, че под натиска и
Коментари Харесай

Не била спазена технологията за втвърдяване на лепилото за ремонта на Графа

" В съответния случай моето мнение е, че под натиска и на публичното мнение не беше спазена технологията за сгъстяване на лепилото, с което са налепени плочките. Беше нарушена технологията и в този момент ще бъдат ремонтирани ". За това призна в утринния блок на Българска национална телевизия проектант Иво Пантелеев за това Защо се наложи да бъде ремонтиран ремонтът на улица " Граф Игнатиев ".

Според него ремонтът на столичната улица " Граф Игнатиев " е злепоставен вследствие на нарушената технология на полагането. Архитектът предложи да се съблюдава технологията - за 14 дни да бъде оправено, само че тогава под натиска на публичното мнение и на локалната общественост не бил спазен този период при слагането на плочките.

" По време на ремонта хората се надяваха, че нещо може да се случи за положително, само че то не се случи по този начин. Такива обстановки се случват ", стана ясно от думите му, както и че не е допустимо проектантът да бъде водещ.

Архитект Пантелеев решил да се отдръпне от медийното пространство за това, че е видял каквото и да каже, то не може да бъде чуто като някакъв градивен анонс. " И позитивните, и сериозните мои послания за плана, те в действителност се трансфораха в един катализатор за нажежаване на атмосферата против плана ", акцентира експертът.

Архитект Пантелеев предлага да се дава показателен най-малък период за разработване на работен план, тъй като имало уродливи проявления за периоди. Според него имало друга доста огромна тематика - секторът на срещата на столичната улица " Солунска " със Славейков бил положен съвършено.

Той посочи, че " Граф Игнатиев " е унищожен от вандализъм единствено за година и половина. Иначе архитектът се гордее със своя план, продължава да работи по него, а дефектите, които ги има провокират огромна болежка за него, и за хората. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР