В Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и

...
В Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и
Коментари Харесай

В антикорупционната комисия не е постъпвал сигнал за апартамента на Цветанов

В Комисията за битка с корупцията, спор на ползи и парламентарна нравственос не е постъпвал сигнал за жилището на ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на комисията Борис Ячев от Обединените патриоти. Той добави, че с депутатите от комисията ще обсъдят дали този въпрос да бъде прегледан на съвещание.

Хубаво е всеки да има някакво жилище, което да населява въпреки всичко, разяснява пред публицисти зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид. Има законодателство в тази посока, има органи, структури, дано се ревизира, добави той. Според него този случай надали ще разклати ръководството.

"Цветан Цветанов към този момент е доста мощен в дипломацията. Нека да не го отклоняваме от този път. Такива чудеса реализира - това с Марешки, това с Румен Христов. Това е днешният Кисинджър. Имаме потребност от такива хора, не се вглеждайте в битовизми ", разяснява ръководителят на ПГ на Оперативна програма Волен Сидеров.

"Стабилността на обединението я крепим всеки ден. Виждате, че всеки ден с нашите нежни ръце каквото можем вършим. Надявам се да не се срути обединението, тъй като виждате, че Българска социалистическа партия не са подготвени да ръководят. Ако бяха подготвени, да кажем - заповядайте, поемайте властта, започвайте да управлявате. Не са подготвени. Значи би трябвало да поддържаме стабилността на обединението до тогава, до момента в който се появи такава мощ. Може би господин Трифонов със своята нова партия, може би някой различен ", сподели още Сидеров.

Според него ГЕРБ няма да изгубят идните евроизбори, изключително откакто в Българска социалистическа партия се е получило разделяне. По думите му това, че Елена Йончева е била избрана за лидер на листата на социалистите, е неточност, която ще се отрази на изборния резултат на Българска социалистическа партия, и ГЕРБ ще вземат повече гласове. "Въпросът е ние, патриотите, какво вършим - дали ще се явяваме дружно. В събота има конгрес на Вътрешна македонска революционна организация. Ще отида, поканен съм, ще си сложа един прекрасен костюм, ще поздравя Вътрешна македонска революционна организация, тъй като ние сме сътрудници ", разяснява Сидеров.

Той изрази предпочитание за среща сред тримата водачи в обединението "Обединени патриоти " във връзка с вероятно общо явяване на евроизборите. По мотив на председателското място на парламентарната група на патриотите Сидеров съобщи, че в случай че НФСБ упорстват за съпредседателство и Вътрешна македонска революционна организация са съгласни, той нямал нищо срещу. Да ръководиш парламентарна група от три партии е много комплицирана работа, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР