В Колумбия четири деца от едно семейство бяха открити живи

...
В Колумбия четири деца от едно семейство бяха открити живи
Коментари Харесай

Чудодейно спасяване: След 40 дни откриха четирите деца в джунглата на Колумбия

В Колумбия четири деца от едно семейство бяха открити живи след дълготрайно търсене. Това стана 40 дни, откакто самолетът, в който пътували, катастрофира в джунглата.

Децата на възраст 13, девет и четири години и бебе на една година са били на борда на самолета с майка си и двама водачи, когато той се разрушил на 1 май. Майката и останалите възрастни са починали и децата са се справяли сами след нещастието.

 
Местните общности, които помагаха в напъните за търсене, дружно с военните сили откриха децата 40 дни след самолетната злополука. Тези деца дадоха образец за оцеляване, който ще остане в историята. Днес те са децата на мира и децата на Колумбия.
Густаво Петро – президент на Колумбия 

Снимки, споделени от колумбийските военни, демонстрират група бойци с четирите деца посред джунглата.

Президентът Петро беше подложен на критика предишния месец, когато от администрацията му преждевременно оповестиха в Туитър, че децата са открити, откакто екипите се натъкнаха в джунглата на следи от тях.

" Майката джунгла ги върна " – по този начин е реагирал дядото. Децата са от коренното население и се счита, че основна роля за щастливата развръзка са изиграли познанията им за растенията и оцеляването в джунглата. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР