в което опозорява български министър-председатели, министри, политически лидери, президента на

...
в което опозорява български министър-председатели, министри, политически лидери, президента на
Коментари Харесай

Скандално писмо на Иван Гешев опозорява България пред европейските институции и посолствата в София

в което опозорява български министър-председатели, министри, политически водачи, президента на Републиката, депутати и цивилен деятели.

За нас от „ Ние идваме! “ е възмутим обстоятелството, че българската прокуратура се трансформира във фактор, който вреди с лъжи на положителното име на България, с изключение на със личното си държание в страната, само че и на интернационалната сцена.

Въпреки авансово упования резултат, призоваваме Висшия правосъден съвет да вземе отношение към този неприличен акт и да върне основния прокурор в действителността на неговите пълномощия, до момента в който към момента ги извършва.

Председателят на придвижването Николай Хаджигенов съобщи: „ Това е следващ, уповавам се финален опит на Иван Гешев да провокира състрадание към себе си пред институции и дипломатически представителства, които от дълго време са наясно със същността и функционалните характерности на българската прокуратура и персонално на основния прокурор. Това е „ комичен рев “, който още един път демонстрира, че сходни хора ще вредят на страната до последния ден, в който съставляват тази значима за страната ни институция “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР