В китайския футбол май са на път да бият мутренските

...
В китайския футбол май са на път да бият мутренските
Коментари Харесай

Китайски клуб обвини съперника, че организирал 3 катастрофи преди мач

В китайския футбол май са на път да бият мутренските години у нас, когато от Ловеч до Кюстендил се случваха какви ли не невероятни събития около мачовете.

Прочутият португалец Андре Вилаш-Боаш упрекна противник, че е провел преднамерено произшествия за да забави отбора му за значим мач. Бившият управител на Челси и Тотнъм в този момент води Шанхай SIPG.

Отборът му имаше реванш в Азиатската Шампионска лига против Гуанджоу Евергранде. Според португалския познавач две коли преднамерено спретнали три произшествия пред рейса на тима му. Целта била да се забави оптимално Шанхай SIPG, а играчите да дойдат изнервени и неуспяли да разгреят добре.  

Ако е правилно, задачата на подлия проект е била реализирана, въпреки и отчасти. Гуанджоу съумя да превъзмогне загубата 0:4 от първата среща. В продължението противниците си размениха по един гол и се стигна до дузпи. Там тимът на Вилаш-Боаш победи след дузпи.

Явно противникът е работил добре и със съдията. Шанхай приключи мача с 9 души. Андре ревна, че реферът е икономисал червен картон на състезател от домакините. За похлупак е насрочил дузпите пред агитката от Гуанджоу. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР