В китайската социална мрежа Weibo се появиха първите изображения, показващи

...
В китайската социална мрежа Weibo се появиха първите изображения, показващи
Коментари Харесай

LeEco Le X: безрамков смартфон със скенер в екрана и две двойни камери

В китайската обществена мрежа Weibo се появиха първите изображения, показващи особеностите и външния тип на смарт телефона LeEco Le X.
Ако тази информация се окаже вярна, то можем да чакаме доста забавно мобилно устройство. Телефонът с 18:9 екран е без странични рамки и със напълно дребни рамки от горната страна и изпод. Корпусът на новия смарт телефон е изработен от метал, а на гърба са ситуирани двойна камера и светодиодна фотосветкавица.



Една от основните особености на смарт телефона LeEco Le X  е интегрираният непосредствено в екрана скенер за пръстови отпечатъци, подобен на дактилоскопичния скенер в телефона Vivo X20 Plus UD. Според тази информация, предната камера също е двойна и дава опция за снимането на качествени автопортрети с размиване на задния декор.



Навигацията в операционната система Android в новия китайски смарт телефон очевидно ще се прави благодарение на жестове, тъй като липсват общоприетите за Android три бутона. Очаква се, че новото мобилно устройство ще стъпи на флагманския 8-ядрен процесор Snapdragon 845.

Засега няма данни за цената и датата на излизане на LeEco Le X, само че производителят очевидно работи върху този смарт телефон и напълно скоро чакаме появяването на по-подробни данни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР