В катастрофата няма оцелели. Източникът на Ройтерс уточнява, че относно

...
В катастрофата няма оцелели. Източникът на Ройтерс уточнява, че относно
Коментари Харесай

Потвърдиха смъртта на пилота на Пригожин frognews.bg

В злополуката няма оживели. Източникът на Ройтерс прецизира, че по отношение на гибелта на водача следователите към момента би трябвало да потвърдят съвпадане в ДНК разбора.

 

Изпълняващият полети бизнес аероплан " Ембраер ", измежду пасажерите в чийто лист е бил Пригожин, катастрофира в сряда вечер в Тверска област, северно от съветската столица Москва, осведоми тогава съветската Федерална организация за въздушен превоз " Росавиация ". Освен Пригожин на борда е имало още шестима пасажери, а екипажът е бил от трима души отпред с водача Алексей Левшин.

 

Според осведомения източник, който приказва за Ройтерс под анонимност заради поверителността на случая, следователите са споделили на фамилията на Левшин, че разполагат с " писмено доказателство ", че той е бил на авариралия аероплан.

 

По-късно през днешния ден членовете на фамилията на Левшин би трябвало да преминат през ДНК тест, с цел да се удостовери роднинската им връзка със починалия. Следователите към този момент не разясняват нищо, обвързвано със самоличността и ориста на останалите записани в листа на полета, отбелязва Ройтерс.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР