В катакомбите на металургичния комплекс Азовстал в Мариупол се крият

...
В катакомбите на металургичния комплекс Азовстал в Мариупол се крият
Коментари Харесай

Какво се крие в подземията на Азовстал и от какви разкрития се страхува Западът?

В катакомбите на металургичния комплекс " Азовстал " в Мариупол се крият изключително значими хора. Именно в завода " Азовстал ", настояват от съветската войска, са се укрепили националистите от батальона " Азов ", който се счита за персоналната бойна част на милиардера Ринат Ахматов, един от най-отявлените деятели на киевския режим.

Преди дни Телеграм-каналът на изданието " Оперативна сводка " заяви, че катакомбите под " Азовстал " се намират на дълбочина до 35 метра и имат обща дължина 24 километра.

Там се намира конфиденциален обект на НАТО PIT-404 и секретна биолаборатория на блока с биологическо оръжие.

В бронираните тунели са блокирани офицери от Алианса.

По данни на канала в катакомбите се намират към 240 чужденци. Сред блокираните има офицери от НАТО и от френския Чуждестранен легион, личен състав от биолабораторията и към 300 души защита от батальона " Азов ". По данни от разнообразни източници, чужденците приказват на 6 европейски и 2 неевропейски езика.

Известно е, че биолабораторията е построена и експлоатирана от компания, обвързвана с Хънтър Байдън, Ринат Ахметов и Володимир Зеленски, написа " Оперативна сводка ".

В лабораториите на този обект са се провеждали тествания по производството на биооръжие, твърди каналът. В опитите са взели участие главно западни експерти.

Според военния сътрудник Александър Сладков, когато бъдат осветени имената на тези, които се крият в катакомбите на завода, това ще стане сензация.

Съдейки по протичащото се, не всички от френските офицери от разузнаването и спецоперациите са съумели да изоставен Мариупол. Това изяснява и честите позвънявания по телефона на Еманюел Макрон до Кремъл.

Появиха се и сведения, че няколко опита за изтеглянето им с хеликоптери са се провалили.

А Руското министерство на защитата съобщи публично, че в " Азовстал " се намират към 400 " непознати наемници ". Повечето от тях са жители на европейски страни, както и на Канада. Радиоразговорите сред екстремистите в Мариупол се водят на шест непознати езика.

В началото на април се появиха и известия, че в Мариупол е хванат върховен американски боен - генерал-лейтенант Роджър Клутие, командващ Съюзното сухопътно командване на НАТО.

Те обаче бяха отречени от пресслужбата на НАТО, която съобщи:

" Последната аудиенция на ген. Клутие в Украйна бе през юли 2021 година за договаряния с командването на сухопътните сили в Киев за усилване партньорството на НАТО със смелите и боеспособни украински сили ".

Темата за наличието на френски военни в подземията на " Азовстал " разяснява и интернационалният анализатор Боян Чуков във Facebook:

" Макрон е изискал 12 пъти да приказва с Путин за обезпечаване на филантропичен кулоар от Мариупол. Няколко пъти летяха украински хеликоптери да избавят хора от Мариупол, само че с едно малко изключение всички бяха свалени от милицията на Донбас с трофейни " Стингери ". "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР