В КАТ липсва досието на автомобила Toyota“, с който бившият

...
В КАТ липсва досието на автомобила Toyota“, с който бившият
Коментари Харесай

Бойко Рашков: В КАТ няма досие на джипа на Горанов

В КАТ липсва досието на автомобила „ Toyota “, с който някогашният финансов министър Владислав Горанов е бил спрян на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ в края на предходната година. Това разгласи вътрешният министър Бойко Рашков в предаването " Денят с Веселин Дремджиев ".

Припомняме, че на 18 декември предходната година Горанов беше спрян на границата в посока Сърбия, защото колата му се оказа търсена от „ Интерпол “ по искане на Русия. Бившият министър беше пуснат от граничарите да се върне в страната. Няколко часа по-късно той още веднъж се върна на граничния пункт, само че с различен автомобил, с който беше пуснат да влезе в западната ни съседка.
Атанас Фурнаджиев: Колата на Горанов е постоянна, не е търсена
Автомобилът, с който беше спрян някогашният финансов министър Владислав Горанов, е постоянен, а не търсен. Това съобщи пред Нова телевизия А...
Прочети повече
От компанията, чиято благосъстоятелност е колата, пък оповестиха, че колата била " клонирана ".

„ Защо по този начин бързо реагира оня, който е продал автомобила? Защо употребява думата „ клониране “? Откъде знаят за клонирането? За тази кола ли става дума или не? Къде е същинската кола? Нещата не са по този начин елементарни, както пробваха да ги обяснят някои заинтригувани “, съобщи вътрешният министър.

„ Как знае дали тази кола е клонирана? Това предстои на доказване ", добави Рашков и добави, че чиновниците на гранична полиция, които са пуснали Горанов, ще бъдат глобени. " Тече дисциплинарно произвеждане, само че това изисква време ", изясни той.

Още: Горанов: Автомобилът, с който бях спрян на " Калотина " е платен чисто нов
Горанов: Автомобилът, с който бях спрян на " Калотина " е платен чисто нов
Автомобилът, с който бях спрян на „ Калотина “, е закупен чисто нов от „ Мото Пфое “ през март 2020 година и е регистри...
Прочети повече
Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР