В живота ни понякога е трудно да определим дали хората

...
В живота ни понякога е трудно да определим дали хората
Коментари Харесай

Приятелки - предателки: Как да разберем дали ни завиждат

В живота ни от време на време е мъчно да определим дали хората същински се радват на нашите триумфи или пък ни завиждат. В тази публикация ще разгледаме някои сигнали, които могат да ни оказват помощ да разберем дали приятелите ни ни завиждат.

Промяна в тона и страстите:

Ако другар, който преди е бил подкрепящ, показва отрицателни страсти или се отнася надменно към вас и вашите достижения, това може да бъде сигнал за злоба.

Липса на поддръжка:

Ако приятелите ви рядко или в никакъв случай не поздравяват за триумфите ви, това може да бъде индикация, че не са откровени в насладата си за вас.

Конкуренция:

Когато приятелите ви постоянно се съпоставят с вас или основават конкуренция, това може да бъде израз на злоба, вместо на здравословна съревнователност.

Пасивно-агресивни мнения:

Коментари, които наподобяват безобидни, само че в същина съдържат негативен нюанс или подозрение, могат да бъдат симптом за злоба.

Промяна в публичните мрежи:

Ако забележите странни или отрицателни мнения под вашите постове в обществените мрежи, това може да подчертае завистта.

Материални признаци:

Ако виждате, че приятелите ви реагират негативно на вашия веществен триумф, това може да бъде симптом за злоба.

Липса на интерес към персоналния ви напредък:

Когато приятелите ви не се интересуват от вашите цели и персонален напредък, това може да бъде знак, че не са в действителност заинтригувани в вашето богатство.

Важно е да бъдем деликатни към сигналите и държанието на приятелите си, само че също по този начин е значимо да запомните, че завистта не постоянно е явна. С открит и почтен диалог можем да разгадаем евентуални спорове и да поддържаме здравословни отношения
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР