В живота на всеки човек има кризисни моменти. И те,

...
В живота на всеки човек има кризисни моменти. И те,
Коментари Харесай

Това са най-критичните години за всяка зодия

В живота на всеки човек има спешни моменти. И те, апропо, не постоянно са свързани с отрицателни промени. Някои обстановки дават право на избор, а резултатът зависи само и единствено от взетото решение.

Всеки знак от Зодиака има години, които могат да се нарекат съдбовни. Това може да бъде както време на рецесии и неустойчивост, по този начин и на нови благоприятни условия.

Особено внимание би трябвало да се обърне на интервалите преди рождения ден, когато човек навлиза във въпросната съдбоносна възраст. Именно по това време той е най-уязвим, безапелационни са експертите.

Добре е да сте наясно с значимите за вас години, с цел да сте подготвени за измененията. Само по този начин ще може да предотвратите непоправимите неточности и плачевните последствия от повратните моменти в живота.

Овен

Овните постоянно държат всичко под надзор и в никакъв случай не оставят нещата на самотек. Но в рисковите години от живота си - 19, 35 и 66 години, могат да се окажат безсилни. Тогава представителите на огнената буря са застрашени от загуба на хладнокръвие.

Въпреки това, в случай че съумеят бързо да се приспособяват и да покажат еластичност, рецесията ще се трансформира в нов стадий за бързо личностно израстване.

Телец

Представителите на този знак прекомерно доста се стремят към успокоение и непоклатимост. За благополучие, планетите не вървят против тях. Затова и в живота си нямат извънредно рискови и спешни интервали.

Въпреки това Телците могат да пропуснат невероятните шансове да трансформират живота си към по-добро на 21, 27 и 38 години. А сходни благоприятни условия идват единствено един път.

Близнаци

На всеки 10 години, в юбилейните години, Близнаците са преследвани от рецесии. Но това е за положително. На 20 години те би трябвало да дефинират житейския си път. Всички последващи кръгли годишнини ще им носят нови вероятности и духовно израстване.

Рак

Представителите на водния знак се сблъскват с рецесии по-често от останалите. На младини страдат доста и най-много поради любовта.

Първата повратна точка и затова рискова година в живота им е 35-ата годишнина. Тогава ще видят осезаеми вероятности и ще се наложи да изтрият своите. Ако работят дълго и настойчиво, ще отпразнуват 50-ия си рожден ден в компанията на фамилията и с тлъста банкова сметка.

Лъв

Представителите на този знак ще би трябвало да се борят за своето място под слънцето. И даже в профил да наподобява, че при тях постоянно всичко е наред, не е по този начин.

Първите три сериозни рецесии в живота им ще настъпят на 22, 33 и 36 години. Проблемите като че ли ще се появяват от нищото. Преломните 49, 55 и 76 години Лъвовете ще преживеят с по-малко загуби с помощта на насъбрания житейски опит.

Дева

В юношеството и младостта на Девите има доста преломни моменти. Първите удари на Съдбата представителите на знака усещат на 17, 22 и 24 години.

Най-често Девите страдат от проблеми в работата и компликации в реализацията. Тенденцията се ускорява през идващите рискови години, когато навършат 33, 44 и 48.

Везни

Преломните и спешните интервали при Везните най-често се свързват с метода им на другарство и държанието. На 17, 24, 33, 40 и 48 години ще би трябвало да премислят тези аспекти.

Скорпион

В младостта си Скорпионите съвсем в никакъв случай не се сблъскват с рецесии и тествания. Първият ги чака на 25 години, когато ще се наложи да премислят целите си.

Следващите рискови години са 34, 45 и 60 години. Тези рецесии имат извънредно вътрешен темперамент, т.е. Скорпионът ще би трябвало да се бори със себе си.

Стрелец

Опасните интервали - 19, 33, 37 и 39 години, ще провокират Стрелците да намерят себе си.

Висшите сили обаче ще им посочат верния път. Последният тест ще бъде огромна рецесия на 50-годишна възраст.

Козирог

Този знак е един от дребното, които Съдбата изпитва в детска възраст. Първите рискови години за него са 8 и 11. Тогава дребният Козирог ще би трябвало да се оправи с ударите на Съдбата.

15-ият рожден ден също е сложен интервал. След това обаче се обрисува съвсем безгрижна младост.

Следващите спешни интервали идват чак на 47, 51, 55, 61 и 79 години. Но до този миг представителите на знака ще имат задоволително материално благосъстояние и житейски опит, с цел да устоят сериозните интервали с достолепие.

Водолей

Първата повратна точка в живота на Водолеите настава на 12-годишна възраст.

В младостта ги чакат три сериозни интервала - на 22, 24 и 32 години. На 48 и 50 години също ги чака инспекция на силите. За да се оправят сполучливо с това, ще би трябвало да са доста дисциплинирани и проведени.

Риби

За нежните Риби юношеството много постоянно е сложен и травматичен интервал. Особено когато са на 13 и 15 години. Следващите сериозни интервали ги чакат на 25, 30 и 37. Рибите ще би трябвало да създадат значим житейски избор и да следват определения път без страдание и смирение, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР