От Продължаваме промяната“ са в шок, че бившата патриотка е

...
От Продължаваме промяната“ са в шок, че бившата патриотка е
Коментари Харесай

Скандалната Султанка Петрова стана лице на „Промяната“

От „ Продължаваме промяната “ са в потрес, че някогашната патриотка е лидер на листата им в Сливен, а петното от абсурда щяло да се лепне на тях. Активисти от партията на Кирил Петков и Асен Василев припомниха и друго – брачният партньор на Петрова бе дебитор на Национална агенция за приходите, а задълженията поради неплатените му налози, възлизаха на близо 90 000 лв..

 

Четири дни, откакто медиите огласиха борчовете, Петю Петров се разплати с страната.

 

Първоначално от Приходната организация огласиха, че половинката на Султанка дължи близо 890 бона на страната, но по-късно се оказа, че сумата е 90 хилядарки.

Султанка Петрова се наложи да влиза в пояснителен режим и поради следствие за спор на ползи поради компанията на шурей си, но КПОНПИ предстоящо не откри подобен, до момента в който фурията бе на власт в общественото министерство.

 

Докато сливенският актив на Политическа партия се тресе от яд поради новата си лидерка, из цялата страна пък Политическа партия се тресе поради други наместени за първи в листите.

Масово деятели напущат демонстративно партията поради несправедливи по думите им подредби на местата за депутати. Пръв си потегли бургаският водач Константин Бачийски, защото му бе оповестено, че ще е финален в листата за морския град.

Последва го и Росен Костурков, който се възмутил от реденето в Пловдив-област.

На ръба да си тръгне омерзен е и един от най-смислените депутати на Политическа партия – Иван Белчев от Русе, откакто Кирил Петков намърдал за лидер Мартин Димитров.

 

„ Промяната “ са на ръба да вземат и един мандат от дунавския град, а Белчев се надявал да е пръв, защото Димитров по традиция се инсталира в столичния, 23-ти МИР.

Поставянето му в Русе потресло локалния актив на партията, който  харесва Белчев, само че поради Мартин Димитров депутатът нямало да види нов мандат, вбесени са русенци. Същата обстановка се разиграва и с икономиста и народен представител Искрен Митев, който поради подреждането на местата за парламент се разгневил и теглил сочна хула, разкриват депутати, и избрал да се състезава единствено за Брюксел.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР