В желанието си да почистят перфектно дома си, много домакини

...
В желанието си да почистят перфектно дома си, много домакини
Коментари Харесай

Какво никога не трябва да перете, за да не съжалявате след това

В желанието си да почистят съвършено дома си, доста домакини позволяват голяма неточност. Някои от текстилните произведения в никакъв случай не би трябвало да се перат, а за други прането е позволено, само че само с професионални машини и препарати.
Ето какво в никакъв случай не би трябвало да перем вкъщи:
 Пране на килими в София: Как да изперем мощно нечист килим през зимата Пране на килими в София: Как да изперем мощно нечист килим през зимата
Килимът ви е мощно нечист? Прашен е и има петна по него? Не си спомняте по какъв начин наподобява когато е чист? Има извънредно настойчиво леке, к...
Килими
Килимите придават уют на дома. Но те са измежду най-честите провокатори на алергии, защото по тях полепват прахуляк, нечистотия, скотски косми.
Килимите всмукват неприятните миризми и това е повода за неприятната им миризма. 
Някои домакини перат килимите в банята и по-късно ги сушат на балкона, което е безусловно неправилно! За да почистите вярно килим, би трябвало да знаете от какво е изработен, с цел да изберете верния препарат.
Ръчно направените килими се почистват единствено със специфични въглеводородни разтворители. Ако се изсуши погрешно, килимът се деформира. 
 Български килими ще красят залите във Версай Български килими ще красят залите във Версай
Българският дизайнер Тодор Парпулов съумя да възвърне технология за разработване на килими от времето на френския крал Луи ХV. След няк...
Освен това сушенето на килимите на открито води до попиване на прахуляк, сажди и полени. 
За да избегнете всичко това, изходът е единствено един - професионално пране на килимите на всеки 6 месеца.
Дивани и фотьойли
Старателното разчистване на петната по повърхността на дивани и фотьойли  с гъби и препарати е огромна неточност.
В случая това води само до задръстване на тъканите с мръсотията и препарата. Отмиването на почистващия сътрудник на процедура е невероятно. В резултат на това вместо да се радвате на непорочност и прохлада вкъщи, ще би трябвало да се борите с влага, плесен, бактерии и неприятна миризма.
 Как се почиства матрак? Как се почиства матрак?
В публикацията ще ви срещнем с няколко напълно елементарни и лесни за осъществяване правила при разчистване на матрак, които, в случай че спазвате, ще може...
Матрак за легло

Една трета от денонощието прекарваме в леглото. Същевременно от качеството на матрака зависи качеството на съня или надлежно вашата продуктивност денем. Ето за какво е належащо, първо да изберете верния матрак и второ - да се грижите вярно за него.
Има доста способи да почистите матрака вкъщи. Но това, което несъмнено не е нужно да вършиме, е да го мокрите с вода или да го перете, тъй като по-късно няма да можете да го изсушите.
Доверете се на експерт при разчистване на матрака. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР