В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си Хари

...
В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си Хари
Коментари Харесай

Трудни времена идват за Меган и Хари - ето какви огромни промени предприеха

В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си Хари и Меган Маркъл взеха решение да се разделят с американската си информационна организация. Daily Mail писа, че това решение е изключително значимо за Меган Маркъл, която се разделя и с една от най-хубавите си приятелки.

" Това е доста значимо решение за Меган ", споделя източник пред английския вестник. " Тя счита, че е безсмислено да се заплащат толкоз доста пари на организация, която да се занимава с връзките им ", прибавя източникът на медията.
 
                             

След гибелта на кралица Елизабет II двойката реши да отсрочи и излизането на документалния си филм за Netflix, което беше планувано за декември. Става ясно, че в документалния план ще бъдат импортирани известни промени. Решението е взето, с цел да се " омаловажи огромна част от казаното за крал Чарлз III, кралицата-консорт Камила и принца на Уелс ", оповестяват източници на Daily Mail, предава БГНЕС.

В допълнение към документалния филм, Хари реши да отсрочи издаването и на записките си, с цел да смекчи написаното.

" Съобщава се, че той е решен да направи промени след гибелта на кралица Елизабет II и възкачването на престола на татко му, крал Чарлз III ", споделя източник пред Daily Mail.
 
                             

Интересен обаче е фактът, че макар че са решили да пестят пари, Хари и Меган са се оглеждали за нов дом, много по-скъп от сегашния. Говори се, че двойката даже към този момент е направила избор и евентуално е купила имение в скъпарското Hope Ranch. Става въпрос за инвестиция от 22 милиона $... Коментарите са, че актуалният дом към този момент не задоволява потребностите на фамилията и то не се усеща добре там от позиция на сигурността.

Около двойката тези дни безусловно ври и кипи от вести. Ден откакто бе оповестена новата фотография на крал Чарлз Трети, в компанията на Камила, Уилям и Кейт, се появиха портрети и на херцозите на Съсекс. На тях двамата се държат за ръце и показват щастливо единодушие. Техните почитатели ги поздравяват и споделят, че на лицето на Меган са отразени връзките и` с Хари. И те очевидно са много положителни.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР