В изключително артистичната и елегантна атмосфера на шорума на премиум

...
В изключително артистичната и елегантна атмосфера на шорума на премиум
Коментари Харесай

Топ мениджъри представиха четвърти Алманах на успешните бизнес казуси 2018

В извънредно артистичната и елегантна атмосфера на шорума на премиум мебелния бранд КАРЕ на блестящо светско празненство нощес бе показано четвъртото издание на неповторимия по своето наличие „ Алманах на сполучливите проблеми в българския бизнес " 2018. Луксозното издание е край на третия сезон на плана на сп. Твоят БИЗНЕС - „ Мениджърите споделят ".

150 посетители - топ мениджъри и притежатели на компании, които са участници в плана, както и още доста други другари, сътрудници на медията и публицисти бяха първите, които разлистиха неповторимото то своето наличие издание.

„ Горда съм, че започваме годината с позитивност. За четвърта година осъществяваме плана „ Мениджърите споделят ", в който представяме сполучливи, мощни и мотивиращи персони. Героите в книгата са хора от разнообразни бизнеси и разнообразни генерации, само че всички те сполучливо управляват своите компании. Те са персони, които демонстрират действителната българска стопанска система на ярко и слагат България на почтено място в международната бизнес карта. ", споделя основният редактор и издател на сп. Твоят БИЗНЕС Ина Георгиева.

През цялата 2017 година в пет извънредно прочувствени и зареждащи срещи в артистичната атмосфера на шоурум KARE България, екипът на списанието беседва и снима 40 мениджъри, които споделиха своите бизнес препоръки и показаха по един сполучливо решен проблем от живота на компанията, която управляват. Често тези проблеми са били на ръба на неуспеха, само че убеждението, че това е верния път, от време на време предприемането на риск и силата на водача са водили до сполучлив край. Историите, разказани от първо лице от самите мениджъри, са включени в книгата.

с Цвета Герчева, редактор на плана " Мениджърите споделят "

За четвърта година планът се осъществя с изключителната поддръжка на Chivas Regal. За четвърта година хазаин на срещите и на светския край на сезона е дизайнерският шоурум на мебели КARE София. Специален сътрудник на плана през миналата година бе софтуерната компания Тим Вижън България.
А премиум колите BMW бяха първите, които посрещаха гостите на светското събитие по аления килим.

Сп. Твоят БИЗНЕС връчи и специфични грамоти за стабилно развиване на бизнеса и поддръжка на плана на:

- Chivas Regal, чиято грамота бе получена от Йелена Лалич, изп. Директор на Перно Рикар България, а грамотата връчи основният редактор на медията Ина Георгиева.

- Детелина Смилкова, вицепрезидент на Висшето учебно заведение по обезпечаване и участник във втория сезон на плана, връчи благодарствено писмо на колегата на плана българската софтуерна компания „ Тим Вижън " България.

- Благодарствено писмо плучи и КARE София, което бе връчено от Ваня Ананиева, притежател на езикови учебни заведения „ Интелект " и участник в първи сезон на плана.

- Изпълнителният шеф и член на УС на Първа капиталова банка Севдалина Василева и участник във втори сезон на плана връчи Грамота на БМВ Груп България за резистентен бизнес и поддръжка на плана, която бе призната от Анастасия Янчева, маркетинг управител на компанията.

- Медията връчи и специфична грамота на Любомир Гетов, притежател на консултантста организация „ Анадър Пойнт Адвъртайзинг " за логистична и консултантска поддръжка на плана.

Специален привет към постите бе на вечерта бе музикалното осъществяване на групировка „ Хипнотик ", изненадата за всички бе включването към тях с осъществяването на флейта на основния редактор Ина Георгиева.

В края на февруари 2018 година медията започва петият, юбилеен сезон на сполучливия си план „ Мениджърите споделят ".

Алманахът се популяризира в комерсиалната мрежа - пунктове за печатни издания, Inmedio и бензиностанции.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР