В издирването му участват полицаи, барети от Специализирания отряд за

...
В издирването му участват полицаи, барети от Специализирания отряд за
Коментари Харесай

Убиецът Чане Е Неуловим Като Призрак! Ето Как Успя Да Се Измъкне На Полицията!

В издирването му вземат участие служители на реда, барети от Специализирания отряд за битка с тероризма и чиновници на горското стопанство, които познават добре региона. Хеликоптер и дрон също летят към Костенец, само че до момента не са разкрили беглеца.

Местните хора описват, че Стоян няма еднакъв в умеенето да се крие, което постоянно е правел след апашките си нападения. Имало случай, при който стоял 24 часа в бидон в мазето на съсед, с цел да се скрие от служителите на реда, написа Трафик нюз.

При различен случай униформените го търсила два месеца, а той се скрил на втория етаж в къщата на комшия. Мъжът даже не схванал за наличието му. Понеже постоянно бракониерствал Зайков познавал чудесно и покрайнините на Костенец. Даже се хвалел, че има най-малко пет скривалища, където не можело да го открият с месеци.

Бащата на търсения Георги Зайков съобщи пред bTV, че последният човек, който синът му ще потърси. Двамата не си приказват от 15 години, когато се скарали грубо.Бащата съобщи, че " с наслада " приканва сина си да се съобщи. Един от първите домове, претърсени от криминалистите още в петък, е на един от най-близките другари на 43-годишния Стоян - Ангел. Мъжът обаче не има вяра, че някогашният пандизчия е протегнал ръка на някогашната си другарка. Оправдава бягството му със боязън, тъй като е престъпно проявен и осъждан. По думите на Ангел, Стоян Зайков няма и мобилен телефон, тъй като в припадък на яд го хвърлил в печката.

До късно вечерта в неделя имаше седем получени сигнала до полицията, че Зайков е видян някъде. Всички те са тествани, само че от мъжа няма и диря. Днес спецчасти са претърсили изоставени здания в село Сестримо, както и такива в региона на изоставена мина, написа Стандарт.

Основно се претърсва и регионът към сметището на Костенец, защото част от сигналите насочват към него. Счита се, че Зайков се крие в гората, а нощем слиза на сметището, с цел да търси хранителни боклуци.

Вече все по-вероятно наподобява версията, че Стоян е съумял да мине границата, възползвайки се, че убийството на Милена е разкрито едвам сутринта, повече от 12 часа след осъществяването на закононарушението.

Копирано от standartnews.com
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР