В Италия 17-годишен италиански тийнейджър призна, че е хвърлил кофа

...
В Италия 17-годишен италиански тийнейджър призна, че е хвърлил кофа
Коментари Харесай

Младеж хвърли кофа за боклук от 20 м височина и нарани 12-годишно дете

В Италия 17-годишен италиански младеж призна, че е хвърлил кофа за отпадък от 20-метрова височина, която паднала върху 12-годишно френско дете, намиращо се на плаж, съобщи Франс прес.

Трагедията се разиграла в нощта на събота против неделя на плажа Берджеджи, близо до Савона, в северозападната италианска област Лигурия. Детето е получило мозъчна контузия и е признато в болница в основния град на региона Генуа. Той е било в палатка със фамилията си, когато върху нея била хвърлена кофата за отпадък. Тя тежала към 10 кг и съгласно полицията е можела да убие момчето.

Полицията стигнала до 17-годишния италианец, откакто разпитала гости на дискотека, които видели по какъв начин той хвърля кофата за отпадък. По време на разпита момчето твърдяло, че не знаело, че на мястото, където хвърля контейнера, е имало хора.

Първата догадка на карабинерите беше, че става дума за преднамерено деяние против противозаконното къмпингуване, което е неразрешено в Италия. После следователите се отказали от тази версия и по този начин стигнали до 17-годишния младеж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР