В историята на Франция имаше бунт, див в своята жестокост

...
В историята на Франция имаше бунт, див в своята жестокост
Коментари Харесай

Шаблон на новия бунт за Русия е готов: Мигрантите започнаха гражданската война

В историята на Франция имаше протест, див в своята свирепост - " Жакерия ", когато хиляди гладуващи " Жакове " (простолюдието), доведени до точка на бяло закаляване от политиката на техните елити и опустошителна война, се втурнаха да разрушават крепости и парцели, избивайки френското благородничество, дружно с децата и семействата им. Чертите на безсмислена свирепост и вандализъм ясно се виждат в събитията, които се случват във Франция тези дни. Защо протестът заплашва цяла Европа и Русия, прочетете в материала на " Цариград ".

Някога са се шегували: „ Ако се съберат трима французи, това е буржоазна гражданска война “. Днес те към този момент споделят това: " в случай че трима френски мигранти се съберат, това е революция ".

И в случай че хиляди мигранти излязоха на улиците за цялостен разгром и даже с поддръжката на левицата, това е действителна опасност за съществуването на страната.

Припомняме, че формалният мотив за всеобщи митинги на мигранти беше гибелта на 17-годишния Наел, младеж от алжирски генезис.

Той е прострелян при ареста. Както се оказа, жертвата преди този момент е попадала в 15 следствия, а от 2021 година е притеглен пет пъти за непокорство на полицията, след което майката на този „ френски Джордж Флойд “ прикани сънародниците си да излязат на улицата. На което безработните мигранти, отегчени от безделието, реагираха възторжено.

Полицията не пипа " своите "

Днес Франция се тресе грубо и краят не се вижда. Атаките на гневни мигранти и деятели на леви радикални придвижвания са в разгара си. И всяка последваща вълна е по-силна от предходната.

Протестиращите не желаят нищо, а намерено ограбват магазини и хранилища, разрушават полицейски сектори, кметства и даже учебни заведения. Три покрайнини на Париж постановиха полицейски час.

Марсилия и Лион горят. Сблъсъци и погроми се популяризират в Бордо, Гренобъл и Сент Етиен. Има толкоз доста бунтовници и те са толкоз гневни, че още в първия ден на протеста против тях бяха хвърлени 40 000 служители на реда. Не оказа помощ.

Първо, има много хора от мигрантски фамилии, които служат в полицията, които нямат предпочитание да разпилян " своите ".

Второ, протестиращите не вървят по улиците с пиратки: някои носят бойни гранати и модифицирани голямокалибрени снайперски пушки Accuracy International, които бяха доставени от американците на Украйна предишното лято. Излиза, че украинците са въоръжили френските бунтовници?

Всичко това е толкоз извънредно, че бабата на Наел, следвайки майка му, написа апела си в обществените мрежи:

" Смъртта на внука ми беше употребена като опрощение. Спрете, за какво разбивате учебните заведения? Нямаме искания към управляващите, а единствено към служителя на реда, който стреля по Наел. Защо палите рейсове, с които майките водят децата си на учебно заведение? "

Но бандитите не могат да бъдат спрени. Те, без да крият лицата си, са снимани с оръжие в ръце, показват кутии с гранати и се разхождат с трофейни муниции: полицейски каски и сигнални жилетки с надпис Police.

" Новите " французи се разпалиха против " старите "

Цариград беседва с интернационалния публицист Тимур Шафир за протичащото се в Петата република.

- Ясно е, че епизодът със гибелта на Наел беше единствено фиктивен мотив за безредиците. Какво в действителност стои зад тях?

- Случилото се е резултат от два съществени фактора. Първото е несъгласието сред „ старите “ и „ новите “ французи, децата на мигранти, родени във Франция, които имат поданство и приказват френски, само че в това време не считат Франция за своя.

Втората причина е икономическа. Франция е може би най- " обществената " страна в Европейски Съюз, която научи " старите " французи да възприемат работата като занимание, поверявайки тежката работа на първото потомство мигранти.

Резултатът беше избухлива примес, която можеше да взриви освен Франция, само че и други страни от Европейски Съюз.

- Тоест отговорни са " старите " французи?

– Франция е изправена пред по-младо потомство лични жители, които не са интегрирани в страната. Те даже не се пробваха да бъдат интегрирани, защото преобладаващият мултикултурализъм в Европейски Съюз, умножен от всеобщия импорт на мигранти, беше съпроводен от „ невмешателство в самобитността им “.

Предполагаше се, че поданството и езикът ще бъдат задоволителни, с цел да създадат вчерашните араби и африканци французи. Но се появи идващото потомство, което желае да живее като " старите " французи и възприема работата като занимание. Бунтовете са единствено пестник пред носа на " старите французи ", с цел да не пречат на това...

Как да не погледнем обратно към Русия, където има почти същата " миграционна политика ", която, като се вземе поради броят на гастарбайтерите, може да докара до нещо сходно.

Днес дамите в костюмите от кино лентата за " Бялото слънце на пустинята " към този момент не са екзотика за нас. Техните пораснали деца се образоват по юридически специалности, получават свидетелства за защита и право да носят оръжие. А какво ще стане на следващия ден?!

Гордън*: Русия предизвика безредиците

Разбира се, в действителност не се желае да се признае, че сегашната " мигрантска Жакерия " във Франция е директно разследване от политиката на Запада с налагането на диктатурата на разнообразни национални и расови малцинства.

И в този момент украинският пропагандист Дмитрий Гордън*, който към този момент излъчва от чуждоземско „ надалеч “, по табиет упреква Русия за протичащото се.

" Това е съветска спецоперация. Русия, посредством своите канали, реалокира стотици хиляди мигранти в Европа, с цел да сътвори безпорядък. Това беше бомба със закъснител за европейската народна власт ", съобщи той.

Ето по какъв начин! Добре, че Руската империя не е упреквана, че е наложила на Европа основаването на колониални империи, с цел да отгледат бъдещите гробокопачи на европейската просвета от популацията на колониите.

Въпреки това не може да се изключи, че мигрантските протести са най-малко частично инспирирани извън. Например Съединени американски щати и европейските им спътници, с цел да могат да сменят все по-съмняващия се в " украинския план " Макрон с някой по-лоялен. Ако се наложи и с " филантропична интервенция ".

Ето един любопитен заряд от израелския уебсайт Terror Alarm, който е мъчно да се преглежда по различен метод, с изключение на да се изследва публичното мнение по този въпрос:

" Ако френската полиция и войска не съумеят да спрат подкрепяните от Русия вълнения, Европейски Съюз би трябвало да обмисли разполагането на военни елементи за поддържане на закона и реда. "

Така че познайте по-късно - кой има изгода от всичко това?

Ще бъде ли превърната Франция в „ нацистка страна “?

Има и друга версия за френските събития. Спомняте ли си политическата декларация на известния американски мъдрец Франсис Фукуяма за идващия " народен демократизъм "? Той написа:

" Либерализмът и национализмът могат да бъдат примирени. Целите на либерализма са изцяло съвместими със света, разграничен на национални страни ".

" Всички общества би трябвало да употребяват мощ както за поддържане на вътрешния ред, по този начин и за отбрана от външни врагове ", съобщи още той.

Като се има поради, че самият Фукуяма е почитател на нацизма в Украйна, не би било изненадващо, в случай че точно неговата стратегия беше взета като модел за превръщане на демократична Франция в „ нацистка страна “.

Защото няма подозрение, че настоящето „ западно единение “ на фона на помощта за нацистка Украйна става все по-нацистко по дух.

Колкото и цинично да звучи, само че някой чакаше причина, с цел да откри жертва, която да бъде принесена на олтара на нова гражданска война. Беше Наел.

По-нататък ще се каже, че неприятните мигранти, натрапени в Европа благодарение на Русия, би трябвало да бъдат изселени или преместени в гета, тъй като, както виждате, те са неконтролируеми, нападателни и не желаят да работят.

Франция - за французите, Швеция - за шведите (там също е неспокойно и може да пламне). И по този начин нататък. И незабавно ще стане ясно за какво през 2015 година Европа отвори шлюзовете пред голям поток от мигранти.

Какво следва от това?

За разлика от Европа, Русия, както по времето на империята, по този начин и по време на Съюз на съветските социалистически републики, беше покровител за своите национални околности, а не експлоататор.

Сега обаче всеки възпитаник там ще ви каже, че техните нации са живели под „ съветското робство “. И това макар обстоятелството, че по време на навлизането в Русия доста от тези нации са били в ранна феодална дивачество, нямайки нито промишленост, нито опазване на здравето, нито обучение. Но и в Украйна всичко стартира с неверните учебници с подправени знаци.

И в този момент по този начин възпитаните младежи идват при нас с цялостна убеденост, че Русия им е длъжна.

И откакто са работили тук малко, откакто са измъкнали родственици, те ще стартират да изтласкват коренното население с поддръжката на диаспорите. Което към този момент се случва с цялостна пара и главно, да вземем за пример, в предградията. И, несъмнено, нашите западни „ върли другари “ ще се опитат да играят на това.

За благополучие, методите са отработени, има кафези на радикални придвижвания (ФСБ ги покрива всеки месец), диаспорите не престават да получават преференции от локалните управляващи.

И какъв брой стотици хиляди мигранти могат да излязат на улицата на следващия ден, да желаят привилегии за себе си, до момента в който съпрузите и синовете на нашите дами са на спецоперация? Възможно ли е да се съмняваме, че сметката ще отиде на стотици хиляди, тъй като имаме милиони мигранти...

* Гордън е приет в Русия за непознат сътрудник, а също по този начин е включен в регистъра на лицата, участващи в терористична и екстремистка активност

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР