В истински кошмар се превърнала дългоочакваната екскурзия до Кушадасъ на

...
В истински кошмар се превърнала дългоочакваната екскурзия до Кушадасъ на
Коментари Харесай

Вместо да се приберат в Самоков, автобус остави абитуриенти в Дупница

В същински призрачен сън се трансформирала дълго чаканата екскурзия до Кушадасъ на група зрелостници от Самоков и класния им ръководител. Всичко почнало когато, по думите им, рейсът самокатастрофирал, гумата се запалила, маслото изтекло, а те прекарали часове на пътя.

" Много се тормозих, когато щерка ми ми сподели, че е имало злополука и са чакали на пътя ", споделя майка на едно от децата, предава NOVA.

По думите ѝ щерка ѝ настояла да не влиза в спор с компанията най-малко, най-малко до момента в който свърши почвиката им. Те все пак стигнали до Турция, като след часове в незнание бил изпратен различен рейс. 

" Впоследствие разбирам, че рейсът, който отива да ги вземе от Кушадасъ, е бил същият ", споделя още майката.

По думите на зрелостниците транспортното средство издавало странни звуци. На няколко пъти предната врата, която при злополуката е била откъсната, се е отваряла на автомагистралата и е трябвало да стопират спешно.

В 3:30 през нощта те се озовават в Дупница без никакъв превоз, защото компанията отхвърля да ги извози обратно до Самоков. 

Управителят на компанията съобщи, че автобусът е бил ремонтиран. Той обаче подчерта, че не е знаел, че зрелостниците са оставени в Дупница, а не в Самоков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР