В интервю за The Hollywood Reporter, публикувано в сряда, актрисата

...
В интервю за The Hollywood Reporter, публикувано в сряда, актрисата
Коментари Харесай

От 20 години не съм носила кожа: Натали Портман

В изявление за The Hollywood Reporter, оповестено в сряда, актрисата Натали Портман описа за измененията в дома си и какви стъпки подхваща, с цел да живее допустимо най-екологично.

" Говорим доста в нашето семейство за това по какъв начин живеем, какво избираме да вършим ", сподели тя.

Част от това, което Портман избира, е да заобикаля тъкани и текстил от скотски генезис и да купува единствено винтидж дизайни. " От 20 години не съм купувала или употребила кожа, четина или артикули от скотски генезис ", показа тя, като добави, че покупките на винтидж облекла са единствено при нужда.

Това не е нещо извънредно за активистката. Звездата е вегетарианка от 9-годишна възраст, а преди повече от десетилетие, през 2011 година, става веган, откакто прочита книгата на Джонатан Сафран Фоер " Яденето на животни ". Оттогава насам тя постоянно минава по аления килим във винтидж модели, веган дизайни или поръчкови дрехи от дизайнери, които работят с нейния еко метод на живот.

Колкото до веганството в неотдавнашен диалог с THR Портман изясни, че да си веган е въпрос на избор, обвързван с околната среда и хуманното отношение към животните. Дори оттатък модата Натали е екосъобразна - избира да употребява електрически коли, а когато пътува на дълъг път, провежда маршрута по този начин, че да може да се стигне до даденото място с трен.

Портман също е и буен последовател на обществената правдивост. Тя бе известна като водещ глас в придвижването " Times Up " - акция за търсене на отговорност за полово принуждение и похищения в развлекателната промишленост.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР