В интервю за френското издание на китайския вестник „Оуджоу шъбао“

...
В интервю за френското издание на китайския вестник „Оуджоу шъбао“
Коментари Харесай

Пекин: COVID-19 във Франция е от началото на 2020 г., няма нищо общо с Китай!

В изявление за френското издание на китайския вестник „ Оуджоу шъбао “ китайският професор Дзю Лия съобщи, че съгласно резултатите от генното секвениране на френска лаборатория предходната година новият ковид е циркулирал във Франция при започване на 2020 година и няма нищо общо с Китай.

Дзю Лия е основен изпълнителен шеф на Европейския институт за прецизна медицина (PreciMed), имунолог и учител във Франция, заяви Радио " Китай ".

Изследванията на института „ Пастьор “ потвърждават, че новият ковид евентуално се е популяризирал във Франция преди 2020 година Генетичните му характерности са напълно разнообразни от тези на импортираните от Китай случаи.

Институтът „ Пастьор “ заяви в пресата през април предходната година, че е направил генетично секвениране на 97 вирусни проби, взети от пациенти с доказани клинични признаци от разнообразни райони на страната в интервала от 24 януари до 24 март 2020 година

На базата на осъщественото съпоставяне и следене на откритите последователности с интернационалните запаси е основана съответната карта на вируса, се споделя още в известието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР