В интервю за Би Би Си милиардерът каза, че предпочита

...
В интервю за Би Би Си милиардерът каза, че предпочита
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Предпочитам да плащам за ваксини, отколкото да пътувам до Марс


В изявление за Би Би Си милиардерът сподели, че избира да заплаща за ваксини, в сравнение с да пътува до Марс, тъй като това е по-добро оползотворяване на парите.

уточни, че в действителност е много скъпо човек да отиде на Марс, до момента в който може да си купи ваксини против морбили за 1000 $ и да избави живота на много хора.

Би Би Си означи, че сътрудници бизнесмени на имат напълно други упоритости.

Илон Мъск, съосновател на ракетната компания SpaceX, си слага за цел да изпрати пилотирани полети до Марс и да колонизира Червената планета. А Джеф Безос, създател на Amazon, е отпред на компанията Blue Origin и направи малко пътешестване в Космоса през 2021 година.

също е уверен, че изкуственият разсъдък ще трансформира трагично човечеството, само че сложи акцент върху разглеждането на медицински и научни въпроси. Той приказва и за изненадата си, че името му се свързва с тайни теории по време на пандемията от Covid-19, че се е възползвал от вируса или самичък го е стартирал.

" По време на пандемията имаше десетки милиони известия, че съзнателно съм я провокирал, или проследявам хората. Вярно е, че се занимавам с ваксини, само че се занимавам с ваксини, с цел да избавям животи “, посочи милиардерът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР