В интервю, мъжът заявил пред местните медии, че е започнал

...
В интервю, мъжът заявил пред местните медии, че е започнал
Коментари Харесай

Той Си Сложи Огромен Камък На Главата, Но Причината Ще Ви Изуми! Ще Паднете! Ето Снимки

В изявление, мъжът декларирал пред локалните медии, че е почнал да практикува тази активност, когато тежестта му се е качило на 115 кг, което е прекалено много като тегло за някой, който е висок единствено 163 сантиметра.

„ В началото желаех единствено да опитам и да видя по какъв начин ще работи това упражнение, тъй като мисля, че е по-здравословно, в сравнение с да пия хапчета за намаляване – съобщи Ян.И разкрива, че самодейността несъмнено се отразява позитивно на тежестта му.

Човекът бил твърдо решен да промени метода си на живот, тъй че почнал с носене на камък, който тежи единствено 15 кг и през първата година е изгубил 40 кг. Той в началото ходел по един и половина километра дневно, а в този момент минава и повече от три километра с камъка на главата си.

За да отслабне още повече Ян последователно увеличавал носеното тегло и сега се разхожда с 40-килограмов камък. Засега не е открил странични резултати от дейностите си, само че въпреки всичко не са малко тези, които считат, че сходни самоинициативи са рискови за здравето, предава razkritia.com.

Преди няколко месеца ви разказахме за жена, която безусловно си прищипва талията, с цел да бъде слаба, като я пристяга с корсет – менгеме. Китайският селяндур обаче рискува още повече, защото се разхожда с съвсем 50-килограмов блок върху главата си.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР