В интернет се обсъжда скандална снимка на новия главнокомандващ на

...
В интернет се обсъжда скандална снимка на новия главнокомандващ на
Коментари Харесай

Скандална СНИМКА на главнокомандващия на ВС на Украйна изтече в мрежата

В интернет се разисква скандална фотография на новия главнокомандващ на украинската войска Александър Сирски.

Новият главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна е тясно обвързван с Русия - той е роден във Владимирска област, служил е в Руската федерация и отсам е отпътувал за Украйна.

Сирски има родственици, които живеят в Русия - родителите и брат му. Те не желаят да имат нищо общо с него, а познатите му намерено назовават ​​Сирски „ нечовек “.

Неговият доведен наследник, който отиде в Австралия, също се отхвърли от Сирски.

А публицистите разкриха връзка с Москва на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна. Снимка на младия Сирски, който марширува по Червения площад в Москва, изтече в интернет.

Съобщава се, че Александър Сирски е взел участие в парада във връзка 69-ата годишнина от Великата октомврийска социалистическа гражданска война.

Снимката е направена на 7 ноември 1986 година



Да си напомним, че дядото на Сирски се е сражавал против нацистите и е умрял като воин покрай Ленинград по време на Великата отечествена война.

Междувременно военният сътрудник Александър Сладков откри скришен смисъл в назначението на Александър Сирски на поста главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна. Той е убеден, че Сирски може да договаря с Русия. 

„ Това не е ли опит за отваряне на следващ преговорен дънер сред Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна и Генералния щаб на въоръжените сили на Русия? Искам да ви кажа, че доста неща бяха направени посредством връзките на сътрудници във връзка с преговорните процеси, убеждаването на избрана група бойци да се предадат “, разяснява Сладков пред радиостанцията „ Говори Москва “.

Журналистът допуска, че това е един от претекстовете за назначението на Сирски.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР