В интернет пространството бе публикувано видео с тестове за скорост

...
В интернет пространството бе публикувано видео с тестове за скорост
Коментари Харесай

Новият хиперкар на Mercedes изгасна насред Нюрбургринг

В интернет пространството бе оповестено видео с проби за скорост на хипер автомобила Mercedes-AMG Project One, който германците интензивно създават през последните пет години. Няколко прототипа на нововъведението бяхаподложени на високоскоростни проби в Северната дъга на Нюрбургринг.

Първо на пистата се появи една кола, водачът на която преминаваше през сложни завои с в действителност високи скорости. Това може да значи както, че Project One е в последната фаза на тестване, по този начин и вероятната подготовка на хипер автомобила за върха на Нюрбургринг измежду серийните коли.

Вторият първообраз на модела, който се качи на пистата, впечатли неприятно с това, че неговия мотор изгасна по време на придвижване. На лидера се наложи да рестартира мотора, който след леки съмнения още веднъж влезе в деяние и колата потегли. Въпросът е дали от Mercedes са изцяло подготвени с " колата на колите "?

Mercedes-AMG Project One е оборудван с хибриден силов тракт, основан на модифициран 1,6-литров V6 турбо мотор, който се употребява в колите на фабричния екип на Mercedes-AMG във Формула 1. Бензиновият шестак е кадърен да се развърти до 11 хиляди оборота в минута и работи взаимно с електрически мотор на задния мост. Предните колела на хиперкара са оборудвани с още един помощен електродвигател. Системната мощ на елементите надвишава 1000 конски сили.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР