В индустрия, стара като модата, винаги има нови тенденции, които

...
В индустрия, стара като модата, винаги има нови тенденции, които
Коментари Харесай

5 смели жени, които оспориха стереотипа на 20-годишните инфлуенсърки

В промишленост, остаряла като модата, постоянно има нови трендове, които би трябвало да догонваме. Съвременният живот обаче ни демонстрира, че този метод не е напълно настоящ, тъй като границите от дълго време са размити, не съществуват стилове, които да работят за всички. В последна сметка, ние, с всичките си дефекти и чарове, „ ковем” нашето лично неповторимо аз.

Модата не се управлява от възрастта и нейните въплъщения също не би трябвало да бъдат подвластни на годините. Това е концепция, която сплотява 5 смели дами. Жени, които всекидневно въодушевяват милиони по цвят свят. Жени, които се опълчиха на стереотипното инфлуенсърство.
1. Мей Мъск

Освен обстоятелството, че е майка на световноизвестния Илон Мъск, Мей Мъск е много дейна в обществените мрежи. „ Поканите за аления килим пристигнаха едвам на 68-годишна възраст. Не се отхвърляйте! “ споделя тя в изявление за Vogue. Кариерата ѝ на модел в началото стартира, когато става финалистка в състезанието за хубост на Мис Южна Африка през 1969 година

Може би сте забелязали екстравагантния ѝ жанр на обличане, защото понякога обича да опитва с тоалетите си. Нейният живописен нюх е отражение на културите, под чието въздействие е живяла, започвайки от Южна Африка, та чак до Реджина, Канада.

2. Лин Слейтър

„ Със сигурност не съм стандартно „ красива “, само че моето отношение към себе си, самоувереността ми кара другите да мислят, че съм”. Тя приканва медиите да трансформират представянето си за по-възрастните дами, тъй като нито животът, нито модата стопират да се развиват, когато една дама мине 50 или 60 години.

3. Грейс Ганем

Подобно на Мей, Грейс обича да опитва с облеклата си и не следва никакви характерни трендове за хубост - също така, което работи най-добре за нея. Тя прибавя, че нейното духовно израстване и самочувствие са основна част от нейната хубост.

4. ДжоАни Джонсън

Джонсън е същинско изображение на хармонията – тя съумява да балансира хубост, актуалност, без да подценява връзката си с майката природа. Вижда трендовете по-скоро като инстинктивни решения и е разчувствана да пробва нещо ново всеки ден.

5. Ян дьо Вилньов

Ян споделя, че в никакъв случай не е желала да дава приоритет на хубостта в живота си. Подобно на Слейтър, тя приканва медиите да одобряват остаряването такова, каквото е, като необратима част от живота ни. А любовта към модата не зависи от възрастта. „ Винаги съм считала, че би било хубаво да бъдат включени хора от всички възрасти, форми и размери, тъй като това е по-подходящо за ежедневния живот “, споделя 77-годишният модел.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР