В индустриалната зона на град Сливен е установена нерегламентирана площадка

...
В индустриалната зона на град Сливен е установена нерегламентирана площадка
Коментари Харесай

Установиха нерегламентирана площадка за разкомплектоване на коли в Сливен

В индустриалната зона на град Сливен е открита нерегламентирана площадка за разкомплектоване на коли, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция. Там са били открити двадесет излезли от приложимост моторни транспортни средства.

Проверката е в границите на профилирана интервенция по противопоставяне на закононарушенията против собствеността, личността, наркоразпространението, нерегламентираното разкомплектоване на коли и надзор по пътна сигурност от 22 август на територията на община Сливен.

В нея са взели участие чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “, Районно ръководство - Сливен и Регионалната ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) - Стара Загора. Проверени са били заложни къщи, търговски и други обекти, частни домове, лица и транспортни средства. Извършени са инспекции на пунктове за изкупуване на черни и цветни метали. Резултатите от осъществената инспекция са отразени в протокол на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Стара Загора. 

На 15 юли служители на реда задържаха петима в миг на разкомплектоване на крадени коли в землището на сливенското село Гавраилово. Незаконни автоморги съществуват в селата Чинтулово, Селиминово и Гавраилово, като трайно се трансформират в национална база за изкупуване на излезли от приложимост коли.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР