В Индия мюсюлманин, тероризиран от местните органи на реда заради

...
В Индия мюсюлманин, тероризиран от местните органи на реда заради
Коментари Харесай

Млад мюсюлманин се ожени за Аиша, а после в районното много го биха и мъчиха с лют сос

В Индия мохамеданин, тероризиран от локалните органи на реда поради брака си с някогашна индуистка, приела исляма, съумя да доближи до висшия съд в щата Керала в търсенето си на правдивост. 27-годишният Фасил Махмуд от Кожикоде сключил никях (ислямски брак) със своята землячка Пинки, щерка на индуиста Бхур Рама.

Момичето преди брака приело исляма, скривайки този факт от родителите си. Също се прекръстила на Аиша. Семейната двойка едвам съумяла да заживее дружно, когато младоженецът бил арестуван и изпратен в полицията в Бенгалур. Оказало се, че родителите на Аиша са подали сигнал в полицията, обвинявайки избраника на щерка си в похищение и " любовен джихад ".

Според правосъдния, подаден против полицията от Фасил, в полицейския сектор младият мъж е бил обесен за краката, обичай, намазан с доста пикантен сос, очите му са били заливани с доста гореща течност.

Полицаите посредством мъчения се пробвали да накарат мюсюлманина да подпише празни полицейски бланки, написа Ислям Нюз, базирайки се на Times of India.

Младата двойка твърди, че бракът е подписан по взаимно единодушие, а Аиша, която е навършила пълноправие, има право независимо да избира своето местопребиваване и изповедание.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР