В Индия маймуна брутално е убила 10-годишно дете, като е

...
В Индия маймуна брутално е убила 10-годишно дете, като е
Коментари Харесай

Глутница маймуни тероризира село, дете е убито

В Индия маймуна брутално е умъртвила 10-годишно дете, като е разпорила коремната му празнина. Това е една от няколкото скорошни офанзиви в индийско село, тероризирано от глутница маймуни, съобщи The Sun.

Дийпак Такор си играел с приятелите си в дребното селце Салка в Гандинагар (индийският щат Гуджарат), когато бил атакуван от глутница маймуни.

Първо свирепите примати скочили върху Дийпак, а по-късно забили нокти в кожата в коремната празнина.

Парамедиците го откарали в болничното заведение, само че той умрял, преди да съумеят да му оказват помощ.

" Червата му бяха раздрани по време на офанзивата. Той изтича до къщата си, след което беше откаран в болничното заведение, където лекарите го оповестиха за мъртъв при идването. Това е третото нахлуване на маймуна в селото за седмица ", казва чиновник на болничното заведение.

Вишал Чаудхари, представител на горското стопанство на село Салки, увери селяните, че той и екипът му ловуват хищните маймуни убийци и от известно време се пробват да заловен „ огромната глутница “.

„ Хванахме два лонгура през последната седмица и поставихме кафези, с цел да хванем още един. Селото е дом на огромна група маймуни, в това число четири възрастни, които са взели участие в набези през последната седмица “, споделя локален чиновник.

Снимка: lpzoo.org
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР