В иначе забързаното ни ежедневие често не ни остава време

...
В иначе забързаното ни ежедневие често не ни остава време
Коментари Харесай

Ежедневен бюти ритуал за пролетта

В другояче забързаното ни всекидневие постоянно не ни остава време да се поглезим. Все бързаме от среща за среща, да вземем детето от градина или да спретнем бърза здравословна за фамилията. Докато към момента някои от нас работят от у дома, точно в този момент е идеалният миг да обърнем малко повече време на себе си и своята бюти рутина, с цел да се върнем назад към естествения живот с нов “глоу ъп ”.

Ключът за мечтания бюти “глоу-ъп ” не се крие в скъпа козметика и голям брой процедури – а точно в превръщането на грижата за себе си в всекидневен обред рутина. Днес ви представяме няколко оферти, които да включите със своята бюти рутина, които на пръв взор наподобяват като неизменима част от всекидневието ни, само че другояче – постоянно се пропущат.

Сутрешна гимнастика или подготовка

Най-страхотният източник на сила заран не е кафето, а тонусът, който получаваме, откакто се раздвижим с бърза подготовка или. Независимо дали ще започнете деня си с нещо по-леко като пилатес или йога, придвижването заран ни оказва помощ да събудим кръвообращението си, да поддържаме добра форма и не на последно място – да се почувстваме по-щастливи. За още по-добри резултати, предлагаме чаша вода с лимон и джинджифил на гладно преди подготовка, която ще добави с енергиен бууст.

Душ

Сутрешният душ е значим, с цел да постави рамка на деня ни и да сложи началото му, изключително в дните, когато упражняваме.

Грим

Не всяка жена би трябвало да употребява грим, само че в случай че сте от тези, които обичат да се гримират, слагането на напълно лек грим (дори единствено за вкъщи) може да ни накара да се почувстваме по-щастливи, подготвени за “офиса ” – даже и той да се намира вкъщи. Важна е настройката за работливост, която ще ни донесе.

Ако търсите ентусиазъм, Константина Живова ни споделя хрумвания за елементарен и бърз всекидневен грим в няколко къси стъпки. Сложете си слушалки и чуйте препоръките ѝ.

Облекло

Знаем, че до момента в който работим от у дома, е изкушаващо да прекарваме дните си в необятни тениски и клинове, само че понякога не е неприятно да си припомняме и колко добре ни стои онази дантелена риза. Или за какво жълтият цвят постоянно ни носи положително въодушевление. Не забравяйте, че времето се затопля и напълно не неприятна концепция е да подредим дрешника си, да си напомним какъв брой добре ни стоят и ни карат да се усещаме обичаните ни облекла и да си набележим тоалети, които нямаме самообладание да разходим, щом настъпи време за лятна фиеста. Току-виж сме разкрили нови находки измежду облеклата си, за които сме били не запомнили.

Релаксация

Кога за финален път се отдадохте на цялостен релакс? Съветваме ви всеки ден да отделяте най-малко час и половина за себе си – прекаран в спокойствието на чаша вино, до момента в който си взимате ароматна вана, гледате епизод от обичания си или препускате по страниците на нова книга. Оценявайте моментите, които имате за себе си, и им се отдайте!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР