В града са убити повече от 200 израелци Чуждестранни медии

...
В града са убити повече от 200 израелци Чуждестранни медии
Коментари Харесай

Откриха десетки тела на деца и бебета в Израел, някои са с отрязани глави

В града са убити повече от 200 израелци

Чуждестранни медии бяха позволени от държавното управление в град Кфар Аза, през който са минали бойците на " Хамас ". Първите гледки са ужасяващи - над 40 натрупа на деца и бебета, някои от които с отрязани глави. 

В града са убити повече от 200 израелци.

Разположен сред Нетивот и Сдерот на към пет километра източно от Газа, той попада под юрисдикцията на Регионалния съвет Шаар ХаНегев. През 2021 година има население от 765 поданици, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Телата на израелски поданици и бойци от ислямското придвижване " Хамас " лежат по улиците на кибуца Кфар Аза в Южен Израел измежду опожарени къщи, разхвърляни мебели и подпалени коли, до момента в който израелски военни обикалят от къща на къща, с цел да прибират труповете, разказват публицисти от Times of Israel.

Израелските сили за защита (ЦАХАЛ) разведоха задгранични публицисти през Кфар Аза, който се намира в един от най-тежко засегнатите региони, потърпевши при нападението на бойците от " Хамас " през уикенда.

" Това не е война, това не е полесражение. Това е кръвопролитие, това е терористично нахлуване ", съобщи генерал-майор Итай Верув, пълководец на един от корпусите на ЦАХАЛ, описвайки видяното по време на претърсването на домовете в региона. Той означи, че огромна част от жителите на кибуца са избити в къщите си.

Пред една от къщите лежи трупът на един от жителите на кибуца, затрупан с чаршаф, а телата на редица от нападатели са малко по-нататък, с лице към земята.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР