В града на поетите, липите и правите улици - красивата

...
В града на поетите, липите и правите улици - красивата
Коментари Харесай

В Стара Загора започна благотворителна инициатива Дари! При нужда си вземи!

В града на поетите, липите и вършиме улици - красивата Стара Загора започва нова благотворителна самодейност с името " Дари! При потребност си вземи! ". Кампанията е подета от  " Лайънс клуб Стара Загора–Августа " и " Лео клуб Стара Загора–Августа ". Основната цел е да се помогне на хората, които са в най-голяма потребност, като апелът на уредниците е към всички жители и посетители на града. 
Кампанията се осъществя в магазините от локалната верига " СиБиЕс ", като в нея са сложени специфични колички за извършване на покупки, в които хората могат да оставят пакетирани артикули с по-дълъг период на валидност. Количките за събиране на хранителни артикули са сложени в два от магазините: на ул. „ Генерал Столетов “ 149 и на бул. „ Патриарх Евтимий “ 80. Всички събрани дарения ще бъдат ориентирани към Младежкия общински съвет в Стара Загора, които ще ги разпределят на нуждаещите се. 
 Стартира самодейността Подари Коледна вечеря на пенсионер в потребност Стартира самодейността " Подари Коледна вечеря на пенсионер в потребност "
Коледа е най-топлото и уютно време от годината, само че за жалост това не се отнася за всички. В България над 1 милион пенсионери получав...
Ето какво споделят и уредниците пред уеб страницата на Община Стара Загора: 
" Силни сме, когато сме дружно и сътворяваме добрини. Големият християнски празник Рождество Христово, който наближава, още веднъж ни припомня да отворим сърцето си, да дадем вяра на близък ".
Припомняме, че и в Стара Загора всяка година по традиция се провежда и осъществя Коледна софра, която събира дружно локалните неправителствени организации, бизнеса и жителите, които подаряват пари за дела по желание. Именно и това е една от най-чудесните обичаи на празниците, която може да бъде взаимствана и от доста други градове в България. Коледната софра се организира над 10 години и е подкрепила редица начинания в Стара Загора, като резултатите от нея са без аналог. 
Това е единствено една от многочислените прелестни коледни благотворителни начинания, които се осъществят из страната. Поздравяваме от сърце всички участници в тях и си пожелаваме да сме положителни освен по Коледа. Бъдете здрави!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР