В град Киров в Русия, в един от баровете избухнало

...
В град Киров в Русия, в един от баровете избухнало
Коментари Харесай

Брутален и кървав масов бой с участието на лекарки шокира неволните свидетели

В град Киров в Русия, в един от питейните заведения избухнало всеобщо меле, оповестяват съветските издания. Отначало юмруци почнали да размахват дами - две компании, една от които се състояла от медицински служащи. След това към багра се включили и мъже. Даже и чиновници на реда били въвлечени в мелето. Според думите на очевидците, спорът е почнал поради дамите. Медицинските работнички сменили белите униформи с вечерни рокли и отишли в заведението. Много скоро, обаче им се наложило да се свържат с сътрудниците от незабавната помощ, както и да позвънят в полицията. Явно девойките от другата компания са устроили скандал, а по-късно и пердах, като по-късно и техните мъже се присъединили.

Докато лекарките стояли настрани, техните противнички - дамите от другата компания, както и мощните им половинки, били обкръжени от няколко души в полицейски униформи. Това обаче въобще не смутило скандалджиите и влезнали в борба с служителите на реда.

След известно време и серия удари и ритници, служителите на реда съумели да усмирят хулиганите, като двете компании не преставали да сипят обиди една против друга.

Наложило се и да бъде извикан спомагателен екип от лекари, който да ес занимае с пострадванията. Участниците в багра са били заведени в полицейското ръководство, където са разпитани. Някои от тях са застрашени от наказване.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР